top of page
Keresés

A Sötétség Lényeinek karmája

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Hatalmas tiszteletet érzünk mindenki iránt, aki ebben az időben ott van a Földön, függetlenül attól, hogy ki ő, mit tett, és hogy a fény vagy a sötétség lényének szerepét játssza. Folyamatosan mondjuk nektek, hogy mindannyian együtt vagyunk ebben, és ez azokat is magában foglalja, akik a sötétek szerepét játsszák. Ők beleegyeztek, hogy mindannyiótok gonosztevői legyenek, annak ellenére, hogy tudták, hogy meg kell fizetniük a karmájukat, ha ebben az életben felemelkednek. És ha nem emelkednek fel ebben az életben, akkor vissza kell majd térniük egy harmadik dimenziós valóságba, hogy visszafizessék azt a karmát, amit jelenleg felhalmoznak.


Ezért olyan fontos, hogy azok, akik a sötétek szerepét játsszák, nálatok legyenek. Ti vagytok azok, akik meg tudtok nekik bocsátani, együttérzést tudtok nekik mutatni, és felemelhetitek őket a fényetekkel, a pozitív energiátokkal. Megmenthetitek őket. Magatokkal hozhatjátok őket, vagy elítélhetitek vagy becsmérelhetitek őket, ami csak csökkenti a rezgéseteket, és a felemelkedéseteket egy olyan eseménnyé teszi, ami még messzebbre kerül a jövőben. Ezért a megbocsátás útját ajánljuk, mert tudjuk, hogy mindannyian felemelkedni akartok, és mindannyian gyorsan akartok felemelkedni.


Az egyik ok, amiért sokan fel akarnak emelkedni, az az, hogy elmeneküljenek a valóság elől. Sokan csak egy olyan világban szeretnének élni, ahol nem kell elvégezniük a megbocsátás és az együttérzés felajánlásának nehéz munkáját azokkal szemben, akik bántották őket vagy másokat. Mi ezt megértjük; mi még mindig csodálunk és tisztelünk mindenkit ott a Földön, függetlenül attól, hogy milyen nézőpontból nézik a dolgokat, mert nehéz ott lenni, de amit mi adunk nektek, és amit mindig is adni fogunk, az a könnyebb út.


Mindig meg fogjuk mondani nektek, hogy melyik az az út, amelyen több öröm van, melyik a rövidebb út, és melyik az az út, amelyik lehetővé teszi számotokra, hogy többek legyetek abból, akik vagytok. Nem akartok csak úgy felemelkedni, mert nem tettetek semmi rosszat. Felemelkedni akartok, és érezni az elégedettséget, hogy olyan magasra tettétek a mércét, hogy képesek voltatok magatokkal vinni azokat is, akik egyébként nem lennének képesek megtenni ezt az utat.


Amikor tehát azon gondolkodtok, hogy mit tehetnétek, hogy jobban szolgáljatok, vagy mit tehetnétek, hogy felgyorsítsátok a felemelkedési folyamatot, a válasz egyszerű. Megbocsáthattok, ahelyett, hogy elítélnétek. Kereshetitek a fényt mindenkiben. Lássátok őket Forrásenergiának, és valójában értékeljétek őket azért, mert még nehezebb utat választottak, mint amin ti jártok. Azok, akik a sötétek szerepét játsszák, még inkább elkülönültebbnek érzik magukat a Forrástól, mint az átlagos felébredt ember, akinek időnként kétségei vannak, vagy aki elfelejti, hogy ki is ő valójában.


Az egyik módja annak, hogy emlékezzetek arra, hogy kik is vagytok valójában, az, hogy a cselekvő Forrásenergia legyetek. Légy az a szeretet, ami benned van, és tudd, hogy a benned lévő szeretet dicsőséges érzés, amikor csak azért jön át rajtad, mert megidézted. Nagyon könnyű szeretni valakit, aki szerethető, és bizonyára ezzel akartok ke