top of page
Keresés

A reptiliánok, az M.I. és a CBL csoportok megakadályozzák a felemelkedést?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

A természetes evolúciós folyamatot keressük ott a Földön, és arra szeretnénk bátorítani mindannyiótokat, hogy tudatosan és szándékosan vegyetek részt benne. Más szóval, tudjuk, hogy sokan vannak, akik azt mondják nektek, hogy nekik megvan a rövidebb út, a mód, hogy megkerüljétek az összes munkát, és hogy ugrásszerűen fejlődhettek, ha csak ezt a technikát vagy ezt az eszközt használjátok. De a természetes evolúciós folyamat a legjobb módja annak, hogy megemeljétek a tudatossági szinteteket, és látjuk, hogy mindannyian részt vesztek a természetes evolúciós folyamatban, tudatosan és tudat alatt, és csak azt szeretnénk, ha megértenétek, hogy a régimódi út még mindig a legjobb módja a fejlődésnek és a felemelkedésnek.


Igenis meditálni akartok, feldolgozni az érzelmeiteket, megbocsátást kínálni, és a rezgésetekre összpontosítani. Tudatában kell lennetek a gondolataitoknak és a szavaknak, amiket kimondtok, és a mai világban az elektronikusan küldött üzeneteknek. Tudatában akartok lenni ezeknek a dolgoknak, mert ezek sokkal erősebbek, mint bármi, ami rajtatok kívül történik, vagy bármi, ami megrázhat benneteket, vagy egy megvilágosodottabb állapotba kényszeríthet.


És ezt annak teljes tudatában mondjuk, hogy segítséget kaptok kívülről, de ez a segítség mindig arra irányul, hogy befelé összpontosítsatok jobban, mint ahogyan jelenleg vagytok és teszitek. Tehát választanotok kell, hogy mit válasszatok, amikor a spirituális fejlődésetekről van szó. Figyelhetsz a jóslatokra az orvoságyakról (MedBeds), a napvillanásokról és olyan dolgokról, amelyek egy csapásra megoldják a világod összes problémáját, vagy választhatod azt, hogy jobban kézbe veszed a spirituális fejlődésed irányítását azáltal, hogy jobban odafigyelsz arra, ami benned zajlik. Ez a meditáció egyik legnagyobb előnye. A meditáció nagyobb tudatosságot hoz nektek, és a nagyobb tudatossággal több változást tudtok végrehajtani, azokat a változásokat, amelyeket meg kell tenni, azokat a változásokat, amelyeket így vagy úgy, de meg fogtok tenni.


A munka tudatos vállalása sokkal jobb és könnyebb út, mert ha halogatjátok a dolgokat, és elnyomjátok a dolgokat, azok végül kitörnek belőletek, és akkor még nagyobb rendetlenséget kell eltakarítanotok, miközben elvégzitek a szükséges munkát magatokon. Az utóbbi időben észrevettük a kapcsolat erejét az emberi lények számára. Más szóval, sokkal több ember keresi a kapcsolatot a hozzánk hasonlókkal, és mi segítünk nektek, hogy jobban odafigyeljetek arra, hogy mit gondoltok, éreztek és vibráltok, de egy magasabb rezgést is kínálunk nektek, és ez egy meghívás, amit küldünk nektek, hogy csatlakozzatok hozzánk a magasabb rezgésű birodalmakban.


Amikor kapcsolatokat teremtetek, felfelé és befelé is nyúltok, és ez a felfelé nyúlás rezgésen keresztül óriási hatást gyakorol a normális beállított rezgésetekre. Erre minden egyes embernek szüksége van ahhoz, hogy kezelni tudja a felemelkedés energiáit. Máskülönben, ahogy mondtuk, csak megnehezítitek magatoknak a dolgot azzal, hogy figyelmen kívül hagyjátok mindazt, ami bennetek zajlik, és kívülről kerestek választ, vagy a földönkívüliekre (vártok), akik bejönnek majd a fejlettebb technológiájukkal, hogy mindent jobbá tegyenek az emberiség számára. Tudjuk, hogy sokan összpontosítanak az M.I.-re, a hüllőkre, a CBL csoportokra, és így tovább, és arra az elképzelésre, hogy mindezeket le kell győzni, mielőtt hozzáférhetnétek ahhoz az igazsághoz, hogy kik vagytok valójában legbelül, és mindebből semmi sem igaz. Mindez csak megakadályozza, hogy arra koncentráljatok, ami igazán fontos, ami mindig az, ami bennetek zajlik.


És ezért örülünk, hogy egyike lehetünk a sok csoportnak és lénynek, akikhez kapcsolódásért fordulhattok, mert tudjuk, hogy a rezgésünk hasznos. Látjuk, hogy az energiaátvitelünk milyen hatással van mindannyiótokra, és tudjuk, hogy ti, mint a felébredt kollektíva, készen álltok arra, hogy ne csak fogadjátok ezeket a magasabb frekvenciájú rezgéseket, hanem hogy terjesszétek is azokat embertársaitok között. És így a kapcsolódás keresése mindenkinek segít, függetlenül attól, hogy keresik-e, és függetlenül attól, hogy hallgatnak-e bármire is abból, amit mondtok. Ez az egyik a sok ajándékotok közül, amit embertársaitoknak adhattok, és mindenki profitál a kapcsolatnak ebből a bizonyos ajándékából.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page