top of page
Keresés

A reptiliánok, az M.I. és a CBL csoportok megakadályozzák a felemelkedést?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

A természetes evolúciós folyamatot keressük ott a Földön, és arra szeretnénk bátorítani mindannyiótokat, hogy tudatosan és szándékosan vegyetek részt benne. Más szóval, tudjuk, hogy sokan vannak, akik azt mondják nektek, hogy nekik megvan a rövidebb út, a mód, hogy megkerüljétek az összes munkát, és hogy ugrásszerűen fejlődhettek, ha csak ezt a technikát vagy ezt az eszközt használjátok. De a természetes evolúciós folyamat a legjobb módja annak, hogy megemeljétek a tudatossági szinteteket, és látjuk, hogy mindannyian részt vesztek a természetes evolúciós folyamatban, tudatosan és tudat alatt, és csak azt szeretnénk, ha megértenétek, hogy a régimódi út még mindig a legjobb módja a fejlődésnek és a felemelkedésnek.


Igenis meditálni akartok, feldolgozni az érzelmeiteket, megbocsátást kínálni, és a rezgésetekre összpontosítani. Tudatában kell lennetek a gondolataitoknak és a szavaknak, amiket kimondtok, és a mai világban az elektronikusan küldött üzeneteknek. Tudatában akartok lenni ezeknek a dolgoknak, mert ezek sokkal erősebbek, mint bármi, ami rajtatok kívül történik, vagy bármi, ami megrázhat benneteket, vagy egy megvilágosodottabb állapotba kényszeríthet.


És ezt annak teljes tudatában mondjuk, hogy segítséget kaptok kívülről, de ez a segítség mindig arra irányul, hogy befelé összpontosítsatok jobban, mint ahogyan jelenleg vagytok és teszitek. Tehát választanotok kell, hogy mit válasszatok, amikor a spirituális fejlődésetekről van szó. Figyelhetsz a jóslatokra az orvoságyakról (MedBeds), a napvillanásokról és olyan dolgokról, amelyek egy csapásra megoldják a világod összes problémáját, vagy választhatod azt, hogy jobban kézbe veszed a spirituális fejlődésed irányítását azáltal, hogy jobban odafigyelsz arra, ami benned zajlik. Ez a meditáció egyik legnagyobb előnye. A meditáció nagyobb tudatosságot hoz nektek, és a nagyobb tudatossággal több változást tudtok végrehajtani, azokat a változásokat, amelyeket meg kell tenni, azokat a változásokat, amelyeket így vagy úgy, de meg fogtok tenni.


A munka tudatos vállalása sokkal jobb és könnyebb út, mert ha halogatjátok a dolgokat, és elnyomjátok a dolgokat, azok végül kitörnek belőletek, és akkor még nagyobb rendetlenséget kell eltakarítanotok, miközben elvégzitek a szükséges munkát magatokon. Az utóbbi időben észrevettük a kapcsolat erejét az emberi lények számára. Más szóval, sokkal több ember keresi a kapcsolatot a hozzánk hasonlókkal, és mi segítünk nektek, hogy jobban odafigyeljetek arra, hogy mit gondoltok, éreztek és vibráltok, de egy magasabb rezgést is kínálunk nektek, és ez egy meghívás, amit küldünk nektek, hogy csatlakozzatok hozzánk a magasabb rezgésű birodalmakban.


Amikor kapcsolatokat teremtetek, felfelé és befelé is nyúltok, és ez a felfelé nyúlás rezgésen keresztül óriási hatást gyakorol a normális beállított rezgésetekre. Erre minden egyes embernek szüksége van ahhoz, hogy kezelni tudja a felemelkedés energiáit. Máskülönben, ahogy mondtuk, csak megnehezítitek magatoknak a dolgot azzal, hogy figyelmen kívül hagyjátok mindazt, ami bennetek zajlik, és kívülről kerestek választ, vagy a földönkívüliekre (vártok), akik bejönnek majd a fejlettebb technológiájukkal, hogy mindent jobbá tegyenek az emberiség számára. Tudjuk, hogy sokan összpontosítanak az M.I.-re, a hüllőkre, a CBL csoportokra, és így tovább, és arra az elképzelésre, hogy mindezeket le kell győzni, mielőtt hozzáférhetnétek ahhoz az igazsághoz, hogy kik vagytok valójában legbelül, és mindebből semmi sem igaz. Mindez csak