top of page
Keresés

A radikális változások, amiket a rendszereidben szeretnél

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket a spirituális fejlődésetek, különösen azért, mert ez aztán visszatükröződik számotokra a rendszereitekben. Az emberek ott a Földön gyakran panaszkodnak a rendszerek miatt, amelyeknek a részei, és amelyeknek a társalkotásában segédkeztek, anélkül, hogy felismernék, hogy az ezekben a rendszerekben bekövetkező változásokat, amelyekre vágynak, először saját magukban kell kezdeményezniük. Radikális változásokat fogtok látni a gazdasági rendszeretekben, a kormányzati rendszeretekben, az oktatásban, a kereskedelemben, mindenben, ami ebbe a kategóriába sorolható. Mindez veletek együtt fog változni.


A radikális változások nem egyik napról a másikra fognak bekövetkezni. Ez olyasvalami, amit sok új kori és spirituális tanító ígér. Olyan változásokat ígérnek nektek, amelyek rajtatok kívül fognak bekövetkezni, amelyek mindent jobbá tesznek, és ez egyszerre fog megtörténni. Mi nem látjuk, hogy ez megtörténik, mert a legtöbb ember nem változik ilyen gyorsan. Ti változtok, méghozzá fokozatosan, és ha megnézitek a rendszereiteket, láthatjátok, hogy azok is fokozatosan változnak veletek együtt. Néhány év alatt a változások óriásiak lesznek. Most azonban el kell fogadnotok, értékelnetek, sőt, ünnepelnetek kell azokat a változásokat, amelyeket a javulás irányába láttok.

Most nagyobb az átláthatóság, mint valaha is volt. Többet tudtok ezekről a rendszerekről, és ez fontos. Most már az is fontos, hogy mit kezdtek ezzel az információval. Magatokban kell keresnetek, ho