top of page
Keresés

A rád irányuló energiák és hogy kik fogadják őket

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian pontosan azt kapjátok, amire szükségetek van a fejlődéshez és a felemelkedéshez. Mi, és a hozzánk hasonlók, csak segíteni szeretnénk. Csak azt szeretnénk, ha extra támogatást kapnátok a munkában, hogy meg tudjatok birkózni mindazokkal az energiákkal, amelyeket folyamatosan kaptok, és azt is tudjuk, hogy vannak kihívásaitok egymással ott a Földön. És szeretnénk segíteni a konfliktusok feloldásában, amennyire csak tudunk. Azt szeretnénk, ha mindannyian harmonikusan élnétek, ahogy fejlődtök és felemelkedtek, és tudjuk, hogy vannak gyorsabb útvonalak is, hogy eljussatok oda. Ahogyan nem kell mélypontra kerülni ahhoz, hogy elinduljatok a gyógyulás útján, de sokan megteszik ezt, és ez rendben van.


Amikor arról van szó, hogy mindannyian összejöjjetek és harmonikusan éljetek egy egészként, nem kell az atomháború küszöbén állnotok ahhoz, hogy összejöjjetek. Nem kell, hogy katasztrófák, kataklizmák, természeti katasztrófák vagy bombák robbanása rázzon fel benneteket, és segítsen rájönni, hogy a konfliktusok megoldásához nem kell a végletekig elmenni, mielőtt mindkét fél, vagy mindkét csoport, vagy mindkét oldal összefog, mert rájöttök, hogy a nap végén mindannyian emberek vagytok.


Mindannyian emberek vagytok, és osztoztok ezen a gyönyörű bolygótokon, amely mindent megad nektek, amire szükségetek van a boldoguláshoz. De természetesen az emberek azt választják, hogy különböző helyeken inkarnálódnak, hogy különböző tapasztalatokat szerezzenek, és nem mindenki születik olyan területre, ahol rengeteg étel, rengeteg ivóvíz, rengeteg lehetőség van, és így tovább.