top of page
Keresés

A problémáitok nem túl kicsik számunkra

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy bármit megbeszélhetünk mindannyiótokkal, négyszemközt. Amikor hozzánk fordultok, és kérlek, ne habozzatok így tenni, tudnotok kell, hogy mi nem tekintjük triviálisnak vagy jelentéktelennek azt, amit megéltek, a mi fennkölt nézőpontunkból itt a kilencedik dimenzióban. Mi mindent, amit ti jelentősnek találtok, jelentősnek látunk. Nem tekintjük a fizikai valóság illúziójának bizonyos aspektusait fontosabbnak másoknál, és tudjuk, hogy minden, amit megéltek, érzelmileg hatással van rátok, akár érzitek ezeket az érzelmeket, akár nem, tudatosan. És azt is tudjuk, hogy az érzelmeitek milyen fontosak és mennyire hatással vannak mindenre.


És ezért, amikor segítséget kértek a hozzánk hasonló lényektől és kollektíváktól, ne kérjetek bocsánatot azért, hogy arról kérdeztek, amiről kérdeztek. Ne tekintsétek jelentéktelennek azt, amit éltek, semmilyen módon, és akkor igazodni fogtok a mi valóságérzékelésünkhöz. A mi valóságfelfogásunk az, hogy ti mindannyian annyira jelentősek vagytok, mint a Forrás aspektusai, és azért vagytok ott, hogy olyan energiákon keresztül navigáljatok, amelyek segítenek nektek növekedni és fejlődni. Nem számít, hogy mik ezek az energiák; az eredmény ugyanaz. Az általatok megélt tapasztalatok szándéka ugyanaz. Ezért kérlek, ismerjétek fel, hogy az életetek jelentős, függetlenül attól, hogy mit tesztek, és függetlenül attól, hogy mit éltek, és ne szégyelljetek hozzánk, vagy Mihály arkangyalhoz, vagy Jeshuához, vagy bárki máshoz fordulni, akit esetleg piedesztálra emeltek.


Egy részünk vagytok; ez olyan, mint amikor a testetek egy szervével vagy néhány sejtjével beszéltek. Nem tekinted őket nálad kevésbé fontosnak, különösen akkor nem, ha valamilyen fájdalommal vagy valamilyen működési zavarral hívják fel magukra a figyelmedet. Azt akarjuk, hogy boldogok legyetek. Az a célunk, hogy szavainkkal és energiáinkkal boldoggá tegyünk benneteket, és csak azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy az örömötök számít. Örömötök befolyásolni fogja a felemelkedésetek módját; befolyásolni fogja, hogy mikor emelkedtek fel. De azt nem fogja befolyásolni, hogy felemelkedtek-e. Lehettek boldogok a folyamat során, vagy túl komolyan vehetitek magatokat és ezt az egész felemelkedést. De mi továbbra is megpróbálunk majd meggyőzni benneteket arról, hogy könnyítsetek magatokon, és ne kisebbítsétek magatokat vagy a problémáitokat, mert ezek azok az egyedi módok, amelyeket a növekedéshez és a terjeszkedéshez választottatok ebben az időben.


És nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy megoszthatjuk veletek, hogy együtt növekedjünk veletek, és hogy minden lehetséges módon segíthetünk nektek. Tehát még egyszer, nyúljatok felénk, és beszéljetek hozzánk úgy, mintha mindig hallgatnánk, mert megvan a képességünk, hogy egyszerre minden egyes embert meghallgassunk a Földön, és még többet. És amin ti ott a Földön keresztülmentek, az együttérzéssel tölt el minket, és arra késztet bennünket, hogy még jobban akarjunk segíteni. És mivel a ti és mások segítése az, amiről mi szólunk, minden, amit megéltek, minket szolgál és segít nekünk abban, hogy beteljesítsük a célunkat, ami miatt ebben a jelenlegi formában létezünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."