top of page
Keresés

A POZITÍV VISSZATÉRÍTÉS TÖRVÉNYE ** 2022 ÁPRILIS

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

RONNA VEZANE által közvetítve

Szeretett mesterek, az Isteni Fény sugarai, amelyeket a nagy Arkangyalok sugároznak az egész Teremtésen keresztül, nemcsak Atya/Anya Istenünk mindenre kiterjedő tulajdonságait tartalmazzák, hanem a szeretet és bölcsesség gondolatait és érzelmeit is folyamatosan sugározzák az egész Teremtésben. Minden ember javára válik, hogy ebből az Isteni Fényből minél többet integráljon; ugyanakkor az ő felelősségük is, hogy ennek az áldott energiának a maradékát továbbadják az emberiségnek és a Földnek.


Az is életbevágóan fontos, hogy az emberiség a Szeretet/Fény "tizedét" és háláját sugározza vissza a MINDENSÉG FORRÁSA felé. Az egyetemes törvény előírja, hogy el kell jönnie annak az időnek, amikor minden tudatos lélek elkezdi visszaadni a Szeretet/Élet Isteni ajándékainak egy részét, amit megkaptak - ezt hívják a Felelős Viszonzás Törvényének.


Amikor aktívan részt veszel a te Adamantin Részecskéid részének a megosztásában az ima, a megerősítés, a meditáció és a Világpiramison keresztül, akkor aktív, gondoskodó társalkotóként és a Szeretet/Fény közvetítőjeként teljesíted kötelességedet Istenszüleinkkel szemben. Ez a tizedfizetés legmagasabb és leghatékonyabb formája. Fontos, hogy megosszátok földi gazdagságotokat; azonban még fontosabb, hogy megosszátok a Szellemtől való szeretetteljes energiáitokat, ajándékaitokat és tehetségeiteket.