top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2023. február

Christine Day által közvetítve


Szeretett társaink, üdvözlünk benneteket,


Bolygótok a tevékenység magasabb paradigmájába lépett, ahogy a Földön keresztül az Univerzumon belüli isteni egység szent tudatosságához való igazodás létrejön. Bolygótok mágneses magja a középpontján keresztül egy horgonyt tart, ez egy fa gyökereihez hasonlítható, amelyek a Földbe nőnek. Ez a lehorgonyzás fényminták

hatalmas kiterjedt sorozatát hozta és hozza létre, amelyek a Föld mágneses magjából pulzálnak kifelé a bolygón, és aktívan igazodnak a lakott Univerzumon belüli szent kapcsolatokon keresztül. A minták ezen hullámai erős hatást gyakorolnak az Univerzális birodalmakban, ahogy a Föld rezgésszámának újrakalibrálása végre képes újra összehangolódni a szent formálódott energiák lényegével a szent Szférákon belül, amelyek az Univerzumot alkotják.


Az Univerzumhoz való újrakapcsolódás révén a Föld új tervrajza, amely az Újraindításból ered, lehorgonyozódik és aktívan részt vesz a bolygó rácsain, örvényein és szent helyein keresztül. Ez az elköteleződés egy tiszta fényköpenyt hoz létre, mint egy anyaméh a bolygó körül. A köpenyt úgy tervezték, hogy végső soron támogassa a további újrakalibrálások utazásának következő lépését, hogy aktiválódjon az egész földi síkon. Ezek a történések meg vannak írva a szent kéziratokban, és felelősek azért, hogy a Föld transzmutációs ciklusa elinduljon ezen a ponton.


A földi síkotok körül áramló szent anyaméh újraéledése újra megnyitja spirituális potenciálotok következő szintjét, lehetővé téve számotokra, mint egyének számára, hogy további kölcsönhatást indítsatok el magasabb tudatosságotokon belül. Azok közületek, akik emberi testben vagytok, akik egy felébredt úton járnak, hozzájárulnak ennek a szent méhnek az áramlásához a Szíveteken belüli kölcsönhatáson keresztül. Ez a folyamat egy természetes visszatérésetek, egy kibontakozás általatok, egy újraegyesülés az Egyetlen isteni tudatossággal, amely mindig is a tiszta központi életerő volt az Univerzumon belül.


Ez a mindent átfogó jelenlét a tudatosság tiszta szerető ereje, amely fényszálak milliárdjaiból áll, és amely kölcsönhatásba lép minden életerővel ebben az Univerzumban. Ezek a szálak összefonódnak a Szívsejtjeitekben, a Szívsejtjeitek tartalmazzák ezeknek a szálaknak a rezgő fényét.


A Föld energiája beburkolózott a szent Szférákba, amely az Univerzum feltérképezett arénájában létezik. Ezeket a szent Szférákat úgy tervezték, hogy támogassák a gyors energetikai tudatossági változásokat, amelyek sokatokban zajlanak. A Szférák szerepének egyik aspektusa az, hogy integrációt hozzon és feltárja előttetek annak mélyebb érzékelését, amit eddig hiányoltatok a korlátozott 3. dimenziós emberi korlátok között, amit ebben az életben és sok életen át tapasztaltatok. A Szférák esszenciája támogatja a közösségeken belül lehetővé váló együttlét áramló megtapasztalását. Ez a közösség az újonnan összehangolt Szívfrekvenciátok miatt válik elérhetővé.