top of page
Keresés

A plejádiak üzenete, 2022. szeptember

Chistine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,


Az Isten-tudatosság fényének hatalmas spektrumán belül előre hívunk benneteket, hogy elkezdjetek belépni és lehorgonyozni egy másik arénába. Van egy párhuzamos létezési állapot, amely lényegében egy teljesebb, többdimenziós aspektusotok. Létezéseteknek ez a magasabb állapota intuitív útmutatással irányít benneteket, amit a Szívetek terében fogadtok. Ez az útmutatás a tisztánlátás, a belső tudás egy szintjét hozza el számotokra, és a küldetésetek megértésének elmélyülését itt a Földön. Ez az útmutatás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az élet drámáinak illúzióján túlmutatva önmaga elinduljon, hogy igazodjon az Igazság hatalmas fényéhez, amely egyidejűleg létezik itt a bolygón. Lehetővé vált számotokra, hogy újra a magasabb tudatosság és a növekedés útjaira igazodjatok a 3. dimenziós drámán túl, és ez az útmutatás egy támogatási rendszert biztosított számotokra, hogy hogyan dolgozzatok az emberi aspektusotokkal.

Emberi tapasztalataitok és az emlékezés spirituális növekedésének együttes eredménye juttatott el benneteket oda, ahol most vagytok és akik ebben a pillanatban vagytok. Tanúi vagyunk és elismerjük az eddigi utatokat, tiszteljük a bátorságotokat, hogy ezen az ösvényen jártok, hogy emberi tapasztalatotok van ezen a földi síkon. Eközben a saját erőtök nagyságára, a többdimenziós lényetek teljes potenciáljára való emlékezés folyamatában vagytok, és az önmegvalósítás helyére mozdultok szent Szívetekben.

Szeretnénk bátorítani benneteket, hogy megtegyétek a következő lépést az utatokon. Az Ego elmétek folyamatának mélyebb megértésén keresztül, tudatosságotok kiépítésével továbbléphettek egy másik, a magasabb tudatosságotokhoz való igazodási folyamatba, amely az Ego elmén kívül és attól függetlenül működik. Az Ego elme egyáltalán nincs tudatában semminek, ami a világotok 3. dimenziós drámáján és illúzióján kívül létezik. Az egyetlen dolog, amit az Ego elmétek ismer, az illúzió. Minden korlátozás, amely magában foglalja a küzdelmet, a félelmet, a hiányt és azt, ami korábban történt, valamint erősen ragaszkodik "egy történethez" arról, ami a jövőben bekövetkezhet.

Ami lényeges, hogy tisztában legyetek azzal, hogy az Ego elme hogyan hoz egy nagyon korlátozott és negatív fókuszt az életetekbe. A döntéshozatalát mindig a múltban történtekre vagy a jövőre vonatkozó, teljes illúzió történetére alapozza. Az Ego nem képes érzékelni az Igazságot.

Az Ego elméjének párbeszéde folyamatosan a félelem és a hiány létezését erősíti a mindennapi életedben. Tudd meg, hogy az Igazságban nem az Ego elméd vagy. Az Ego elme története mindig kicsiben és korlátozottan fog tartani téged. Az Ego elméd negligálni fog minden olyan tapasztalatot, ami a 3. dimenzión túl van, és soha nem fogja elismerni vagy megérteni a benned létező és benned felmerülő potenciálod varázsát és erejét.

Minden egyes pillanat értékes, minden pillanat többdimenziós potenciállal rendelkezik. Korlátlan lehetőségetek van arra, hogy abból a térből teremtsetek, ami a pillanatban létezik. Minden pillanatban van egy üres vászon, amelyen belül megteremthetitek a Szívetek vágyából kiindulva a kiterjedt valóságot. Az igazsághoz csak a pillanatban, a saját Szívedben férhetsz hozzá.

Kreatív lény vagy, és most itt az ideje, hogy tudatosan aktiváld kreatív frekvenciádat, és lehorgonyozd azt, amire vágysz magadnak. Az Igazságban nincs múlt és nincs jövő, ez a pillanat az egyetlen valóságod. Minden pillanat többdimenziós, ez azt jelenti, hogy ahogy az időnek ebben a pillanatában összpontosítasz, beléphetsz a korlátlan lehetőségek időtlen terébe önmagad számára.

Egyik pillanatról a másikra hihetetlen tér áll rendelkezésetekre, hogy megteremtsétek és elültessétek a jövőtök magvait. Mintha magokat ültetnétek a földbe, úgy ültetitek el vágyaitokat a pillanatban, és indítjátok el a vágyatokat a létezésnek azon a pillanatán keresztül. Ahogy a pillanat frekvenciájába kapcsolódtok, minden dolog lehetővé válik. Ez azért van, mert beléptek saját fényetek többdimenziós frekvenciájába, amely lehetővé teszi gondolataitok megnyilvánulását. A magasabb fényetek lesz a megnyilvánító eszköz, amely a fényforma lehorgonyzásának egyetemes elvein keresztül kölcsönhatásba lép a világotokkal.

Ez egy természetes teremtési elv, amely a Szívetek terén keresztül önmegvalósul. Vágyaitok energiája az a hatóanyag, amely megteremti az elemi frekvenciákat. Ne feledjétek, hogy a Szívetek a ti multidimenzionális eszközötök. Ennek az egy "pillanatnak" a terében elkezditek felépíteni a vágyatok gondolatát a Szíveteken keresztül. Ezt úgy érhetitek el, hogy engeditek a vágyatoknak, hogy hullámként épüljön fel, így egy felemelkedő öröm és energia tölt el benneteket, miközben megteremtitek a vágyatok részleteit. Semmi sem túl nagy vagy túl kicsi. Nem számít, hogy látjátok, érzitek vagy érzékelitek-e, hogy ez a vágy aktiválódik. Ami lényeges lépés, az az, hogy teljes mértékben befogadjátok a pillanatot és a teremtési esszenciátokat abban a pillanatban, bárhogy is jelenjen meg. Ezután egyszerűen elengeditek, elengedve a vágy gondolatát, miközben tisztelitek ezt a pillanatot, tudva, hogy minden kézben van.

Ego elméd semmilyen szinten nem lesz képes kapcsolódni ehhez a teremtő folyamathoz, és az egó elmédre nincs szükség a megnyilvánulás sikeréhez. A Szívetek mindig is teljes mértékben elkötelezett és aktív volt, a cselekvés tiszta összehangolását tartva ehhez a rendkívül kreatív folyamathoz a fény univerzális elvein keresztül. Ezek a fényenergiák aktívvá válnak, és a Szívetek vágyának és Tudatos lélegzetvételének beavatása által manifesztálódnak a világotokban a valóságban.

Ne feledjétek, hogy az Ego elméteket soha nem arra tervezték, hogy irányítsa az életeteket, eredetileg arra szánták, hogy támogasson benneteket emberi aspektusotok megszervezésében életetek evilági, 3. dimenziós részleteiben.

Sok dimenzióváltási lehetőség nyílik meg számotokra ebben a földi helyzetben, ahogy elkezditek aktívan magatokénak követelni a többdimenziós erőtöket. Ez a ti időtök, hogy visszaszerezzétek a fény terét, amit az univerzális frekvenciakollektíván belül elfoglaltok. Ez arról szól, hogy úgy döntötök, hogy újra lakjátok ezt az Én teret; hogy hazatérjetek a tudatosság magasabb spektrumába, ami születési jogotok szerint a tiétek. Ahogy aktívan elkezdtek újra igazodni az életetek pillanataihoz, természetes módon tértek vissza a magasabb rezgésszámú beállításokhoz a multidimenzionális Szíveteken belül. Mintha bekapcsolnátok egy villanykapcsolót, elkezditek újra lakni spirituális örökségetek szent frekvenciáit. Ez a visszatérésetek ideje. Ezek saját multidimenzionális fényetek eredeti frekvenciabeállításai, ami ahhoz hasonlítható, mintha rádióként hangolnátok magatokat, egy természetes újrahangolás, tiszta forrásintelligenciátok újra megnyíló megnyilvánulása.

Sok öröm van ebben a helyzetben, egy sor szent megnyílás zajlik bolygótokon belül, és ez lehetővé teszi, hogy sokan közületek elindulhassanak, hogy visszatérjenek a tudatosság e magasabb paradigmáján belülre. Ez egy aspektusa annak az ígéretnek, amit a Föld "új hajnal" próféciáiban tartottak fenn. Ne csüggedjetek a 3. dimenziós felfordulás és dráma miatt, ez nem befolyásolja a magasabb birodalmi valóságot. Legyetek tanúi a drámának és a tiszta fény próféciáknak, melyek párhuzamosan zajlanak a különböző multidimenzionális színtereken; azonban nem befolyásolják egymást.

Engedjétek el magatokat és legyetek a Szívetekben. Engedjétek, hogy a fény, a ti fényetek hatásai magasabb, tiszta összhangba hozzanak benneteket az Igazsággal, egyszerűen a "pillanatba" való igazodással, ami a Szívetek vágyán keresztül megnyilvánulást hoz létre.

Az univerzális fény terében tartanak benneteket, hogy támogassanak benneteket abban, hogy hazainduljatok. Tanúi vagyunk nektek a szeretetben

Áldás,

A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page