top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2022. október

Szeretettel köszöntünk benneteket,


Földetek változik, mint a homok a sivatagban. Legyetek hajlandóak megengedni a változásokat a saját tudatosságotokban, ahogy egy teljes metamorfózis kezdődik bennetek. Tudjátok, hogy elérkezett az idő, hogy ezek a hatalmas változások végbemenjenek bennetek és a földi síkon. Ti és a Föld átalakultok egyik létállapotból egy másikba. Ezek az eltolódások radikálisak, és egy folyamatos evolúció lesz, ami a következő naptári évben fog végbemenni.


Tanúi vagyunk annak, ahogyan az életben eligazodtok. A Föld légkörébe egy magasabb frekvencia nyílik meg, amely támogat benneteket abban, hogy belépjetek egy magasabb tudatállapotba. Ahogy a fény a bolygótokon tovább erősödik, a fény egy másik szintje változást hoz létre, hogy támogasson benneteket abban, hogy egy más keretbe helyezzétek magatokat az életeteken belül. A keret elkezd összehangolódni a fizikai és energetikai testetekben, ami egy átalakulást hoz létre. Ezek a változások lehetővé teszik számotokra, hogy az utazásotok egy másik elemét kezdjétek el kibontakoztatni az életetekben, ahogyan most megélitek. A saját tudatosságotok képessé válik arra, hogy kibontakozzon a valóság Igazság egy magasabb birodalmába.


Ez az idő arról szól, hogy kiszabadítsátok magatokat az egó elmétek illúziójából. A kilövés úgy történik, hogy úgy döntesz, hogy elengeded magad, és időt szánsz arra, hogy megnézd az egó elméd téves felfogását, és kihozd magad ebből az illúzióból a Szíved terébe. A lényeges rész nem az, hogy harcolj az ego elméd illúziója ellen, csupán az, hogy tanúja legyél az elméd által bemutatott párbeszédnek, és tudatosságodat a Szíved terében mozgasd. Ezzel a tudatos cselekvéssel pozitívan járulsz hozzá az emberiségen belüli hatalmas tudatossághoz. Az illúzió sűrűségének egy aspektusát áthelyezitek azáltal, hogy azonosítjátok ezt az illúziót, amint az bennetek felmerül, és abban a pillanatban a Szíveteken keresztül átorientáljátok magatokat, hogy az illúzión túlra lépjetek. Ahogy megengeditek a kibontakozás pillanatait a Szívetekben, elkezditek újraalkotni saját energetikai profilotokat és megtöritek a világotokban lévő kovácsolt illúzió aspektusait.


Tudjátok, hogy ez idő alatt a teljes újrarendeződés fázisába léptek, arra vonatkozóan, hogy mi a valóság a világotokban. Kezdve azzal, hogy engedélyt adtok magatoknak, hogy tudatosan válasszátok az Igazságba való belépést, és megtapasztaljátok, hogy az Igazság újratervezése aktívvá válik az életetekben. Hogy képessé váljatok arra, hogy a világotokban a megnyilvánuló valóság e változatos keretein belül mozogjatok. Ezt a megnyilvánulást az Isteni tudatállapot szövi át és teremti meg, amely átszövi az Univerzum minden életerejét, beleértve titeket is! Jelenleg készen álltok arra, hogy újra belépjetek ebbe a magasabb tudatállapotba, ez része annak a küldetésnek, amelyben való részvételre előre megállapodtatok.


Az elengedés magában foglalja a hajlandóságotokat, hogy azt válasszátok, hogy elhiszitek, hogy lényeges szerepet játszotok az emberiség átalakulásában a földi síkotokon. Tudva, hogy az egyedi Isteni frekvencia komponenst hordozzátok a felépítésetekben, ami ajándékot hoz az emberiségnek. Annak megértése, hogy minden emberi lény egy egyedi aspektust hordoz magában, akár tudatában van ennek az Igazságnak, akár nem. A ti feladatotok az, hogy ezt az igazságot magatokban tartsátok, és végigjárjátok a világot, és tanúságot tegyetek minden egyes ember potenciáljáról, hogy felébredhet, és eljátssza szent szerepét, amikor eljön az ideje.


Ez a ti időtök, hogy elkezdjétek tudatosan játszani a szerepeteket a világban. Nem úgy, hogy erről nagy bejelentéseket tesztek másoknak. Lassan, csendben tudtára adjátok ezt magatoknak, ahogy megengeditek ennek az igazságnak a megnyílását és lehorgonyzását, ahogy belélegzitek ezt az igazságot, elkezditek ezt megnyilvánítani magatokon keresztül. Ekkor az Isteni fén