top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2022 április

Christine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,

Hatalmas elektromos fényáramok sugároznak a Szent Napból a földi síkotokra. A tudatosság e tiszta sugarai az illúzió további rétegeit távolítják el, amelyek életek óta a helyükön vannak. Ezeknek a fátyoloknak az elengedése természetes módon igazít benneteket az Én magasabb potenciáljának egy másik szintjére. Elhozza számotokra a sűrűségen túli hozzáférést, feltárva az utakat a magasabb tudatossági birodalmakba, amelyek mindig is léteztek a bolygótokon.

Itt az ideje, hogy fejlődjetek a megnyílás ezen lehetőségén keresztül, hogy visszatérjetek létezésetek egy másik fázisába az emberi valóságon túl. Hogy újra beléphessetek a többdimenziós állapotokba, amelyek mindig is egyidejűleg léteztek a bolygótokon. A Felsőbb Énetekbe való tömeges átalakulás most lehetséges, mivel úgy döntötök, hogy elfogadjátok isteni örökségeteket. Ahogy újrapozícionálódtok, érzékelésetek kiigazításra kerül, tudatosságotok azon túlra kerül, ahová korábban igazodtatok. Más birodalmakba költöztök az önmegvalósítás felé, ahogy újra csatlakoztok a magasabb tudatosságotok korlátlan teréhez, ami vár rátok, teljesen épségben, közvetlenül a fátylakon túl.

A bolygótokon belüli energetikai dinamika teljes visszaállításon megy keresztül. Arra számíthattok, hogy a bolygón belül az energia további változását fogjátok megtapasztalni, mivel a Föld energetikai forgása arra rendeltetett, hogy folytassa az elmozdulást. A bolygónak ez a felgyorsult forgása egy magasabb intenzitású fényt formál, ami egyre nagyobb lendületet vesz. Az elektromos ragyogás hullámai a bolygó aurája körül mozognak, az intenzív fény hatalmas, határtalan kiterjedését szülve. A Föld aurája továb