top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2021 október

Christine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,


Mi, a Plejádiak tanúi vagyunk azoknak, akik ébren vannak a Földön, mivel a nagy változás és kinyilatkoztatás küszöbén álltok. Sok minden fog feltárulni előttetek az Egyesülésen, a kollektív szívetek tudatos összekapcsolódásán keresztül.


Ne feledjétek, hogy soha nem voltatok elválasztva Isten isteni tudatosságától. Az Én szent aspektusa mindig is jelen volt életetekben. Ahogy tudatosan összehangolódtok a Szívetekbe, visszatértek önmagatok e magasabb kifejeződéséhez. Megvan a lehetőségetek arra, hogy lehorgonyozzátok és aktiváljátok Felsőbb Énetek ezen magasabb összetevőjét mindennapi életetekben. Bármelyik pillanatban megváltoztathatjátok a tapasztalataitokat, egyszerűen azzal, hogy a fókuszotokat az egó elmétekről a Szívre irányítjátok.


Ez a gyors átalakulásotok ideje. Minden alkalommal, amikor úgy döntötök, hogy a Szíveteken keresztül túllépitek az illúziót, felgyorsítjátok az átalakulást a sejtjeitekben.


Ahogy közeledtek az év vége felé, a fátylak fel fognak szállni, elkezdik feltárni előttetek az Igazságot egy másik szinten. Ez