top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2021 október

Christine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,


Mi, a Plejádiak tanúi vagyunk azoknak, akik ébren vannak a Földön, mivel a nagy változás és kinyilatkoztatás küszöbén álltok. Sok minden fog feltárulni előttetek az Egyesülésen, a kollektív szívetek tudatos összekapcsolódásán keresztül.


Ne feledjétek, hogy soha nem voltatok elválasztva Isten isteni tudatosságától. Az Én szent aspektusa mindig is jelen volt életetekben. Ahogy tudatosan összehangolódtok a Szívetekbe, visszatértek önmagatok e magasabb kifejeződéséhez. Megvan a lehetőségetek arra, hogy lehorgonyozzátok és aktiváljátok Felsőbb Énetek ezen magasabb összetevőjét mindennapi életetekben. Bármelyik pillanatban megváltoztathatjátok a tapasztalataitokat, egyszerűen azzal, hogy a fókuszotokat az egó elmétekről a Szívre irányítjátok.


Ez a gyors átalakulásotok ideje. Minden alkalommal, amikor úgy döntötök, hogy a Szíveteken keresztül túllépitek az illúziót, felgyorsítjátok az átalakulást a sejtjeitekben.


Ahogy közeledtek az év vége felé, a fátylak fel fognak szállni, elkezdik feltárni előttetek az Igazságot egy másik szinten. Ez a mozgásban lévő sorsotok része, ahogy a kinyilatkoztatások megajándékoznak benneteket. Magasabb megértésbe és összehangoltságba hozva benneteket saját egyedi isteni összetevőitekkel. A hívás az, hogy gyorsuljatok bele ezekben a szent pillanatokban az alkatotokba és követeljétek vissza örökségeteket. Minden a kezetekben van, ahogy újabb lépést tesztek előre, megteremtve az építőelemeket a Szívetekben.


Mindegyikőtöknek az a sorsa, hogy fontos szerepet játsszon ebben az átmenetben a Földön. Ahogy aktívan azt választjátok, hogy mélyebben elkötelezitek magatokat a többdimenziós szívetekben, a fény frekvenciátok kitágul és kölcsönhatásba lép a Föld energetikai keretén belül, támogatva a fény egyensúlyát a bolygón.


Be kell fogadnotok, hogy egyéni isteni frekvenciátok hogyan hat a Földre. Kollektívan segítetek fenntartani a bolygó működő fényegyensúlyát. Ez egy kulcsfontosságú, sarkalatos pillanat mindannyiótok számára. Szeretnénk elismerni azt az erőt és jelenlétet, amit kollektív utatok teremt.


A Föld mágneses magjában most aktiválódó elektromos eltolódás nyílásokat hoz létre, új örvények sorát alakítva ki az egész bolygón. Ez nem egy új környezet, ami most kovácsolódik; ezek a többdimenziós struktúrák mindig is léteztek minden idők folyamán. Ezek a történések a tiszta fényfrekvenciás tudatosság feltámadása, ami a Földön keletkezik, egy szent terv, hogy tudatos kapcsolataitokat az Igazság isteni elemébe helyezzétek át.


A Szövetség hálója segíti az egész bolygót, ahogy kiterjeszti a formáját és elmélyíti a potenciálját, hogy kölcsönhatásba lépjen a Szívközpontotokon belül, hogy támogasson benneteket ebben a közelgő gyors átmenetben. Ez a fázis ebben a hónapban kezdődik és tovább gyorsul, ahogy közeledtek a naptári év végéhez.


Egy kiterjedt magasabb frekvencia fog megszületni a 2022-es időeltolódáskor. Ez az idő a Szívtérben történő előkészületekre való mélyebb összpontosítás ideje. Elhelyezkedtek, lehorgonyoztok a Szívetekbe, beleköltöztök egy önmegvalósítási folyamatba. Hazajöttök.


Ne feledjétek: "Ti vagytok az, akire vártatok"!


Tanúi vagyunk nektek.


Áldás,


A Plejádiak0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page