top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2021 december

Christine Day csatornázásában


Szeretett társaink üdvözlünk benneteket,

Földi síkotok gyorsan közeledik a "nagy váltáshoz", amely a sorsotok szerint akkor bontakozik ki, amikor befejezitek a 2021-es ciklust, és átfordultok a következő, 2022-es energetikai ciklusba. Ez lesz a felkészülésetek időszakának egy lényeges szakaszának a lezárása, és 2022 egy új tudatossági korszak kezdetét jelenti majd számotokra és a bolygó számára. Mindannyian, akik a Földön egy felébredt úton vagytok, nagy változás és önkinyilatkoztatás küszöbén álltok. Mi, a Plejádiak ezt a következő lépést a legnagyobb energetikai átadásnak nevezzük, ami a Föld jelenlegi átalakulása során valaha is megtörtént.

Abban a pillanatban, amikor beléptek a 2022-es frekvenciába, egy többdimenziós energetikai "Szétválás" fogja érinteni a földi sík egész szféráját. A Szétválás nem szétválás, hiszen már életek óta különválásban vagytok, inkább az Egység eredeti állapotába való visszatérés természetes eseménye. A "Szétválás" egy sötét égbolton lévő nyíláshoz hasonlítható, a felhők megnyílnak, és a Nap leáramlik a Földre és belétek. Azok közületek, akik a Szívetekhez igazodnak, készen állnak majd arra, hogy tájékozódjanak és belépjenek ebbe a magasabb dimenziós környezeti fénybe, amely a "Szétválás" idején nyílik meg. Abban a pillanatban egy kitágult, váltakozó valóságos időkeretbe indultok. Ez az a hely, ahol a tudatos úton lévőket közületek áthelyezik, újrakapcsolódnak egy magasabb tudatossági hálózatba. Ez az alternatív valóságtér újranyitása a mozgásban lévő végzet, a Vízöntő korszak kibontakozásának része.

Abban a pillanatban, amikor a "Szétválás" bekövetkezik, egy egységáramlásban fogtok egyesülni. Egy magasabb fénytudatosságban fogtok összehangolódni, ami csak egy aspektusa az egésznek. El kell foglalnotok egyedi helyeteket a Föld mágneses fényének szent újradefiniálásán belül, ahogy ezek az eltolódások a Szétváláson belül bekövetkeznek. Ez az alternatív valóság, többdimenziós frekvenciák egy áldott környezetet, egy alternatív tapasztalatot kovácsolnak számotokra, hogy megelevenítsétek magatokat. N