top of page
Keresés

A Plejádi-Szíriuszi Pajzs

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon szívesen fogadunk más nézőpontokat, sőt más napirendeket is, amikor más lényekkel és más kollektívákkal való kommunikációnk során találkozunk velük. Azt tapasztaltuk, hogy a nyitottság nagyon jól szolgál minket, mert gyakran ezek a különböző nézőpontok olyanok, amelyeket nem vettünk figyelembe. Azt is tudjuk, hogy sok segítségre van szükség ott a Földön és a galaxis más részein. Ezért mindig szívesen kutatjuk az új ötleteket, új megközelítéseket, hogy hogyan tudnánk jobban segíteni. Ez nem az az idő, amikor el kell zárkózni az elől, ami nem illik bele a világról alkotott szokásos képetekbe. Ez az az idő, amikor nyitottnak kell lennetek és megkülönböztető képességet kell használnotok, amikor egy másik perspektívát, egy másik nézőpontot fontolgattok.


És amikor több nézőpontot, több ötletet tudtok beengedni, akkor kiszélesíthetitek az önismereteteket. Nem akarsz egy dogmához vagy tanításhoz ragaszkodni. Rugalmasak akartok lenni, és beengedni azt, ami ismeretlen. Ez nagyon jól szolgált minket, és ennek eredményeképpen létrehoztunk néhány új szövetséget, szövetségeket olyan lényekkel, akik a fizikai dimenziókban és más csillagrendszerekben működnek, akik segíteni akarnak az emberiségnek. A hetedik dimenziós Szíriusziak és Plejádiak nagyon keményen dolgoztak a számotokra, és kidolgoztak egy stratégiát, hogy elszigeteljék a Föld bolygót minden olyan energiától, amely akadályozná a fejlődéseteket, a normális spirituális fejlődéseteket. És egyetértettünk abban, hogy ez egy csodálatos stratégia, amit ebben az időben alkalmazhatunk, mivel lehetővé teszi számunkra és a többi magasabb dimenziós lény és kollektíva számára, hogy olyan energiákat biztosítsunk számotokra, amelyekről tudjuk, hogy hasznosak és elősegítik spirituális fejlődéseteket.


A Plejádi-Szíriuszi Pajzs, ahogyan azt elnevezték, máris a tudatosság óriási felvirágzását eredményezte ott a Földön. Napról napra egyre több ember ébred fel, és azok, akik már felébredtek, képesek voltak hozzáférni a nagyobb együttérzéshez, a nagyobb szeretethez, az egységtudatossághoz és a nagyobb belső békéhez, és ezek az építőkövei annak az új társadalomnak, amelyet látni és megtapasztalni akartok. Adjátok meg magatoknak a lehetőséget, hogy most ráhangolódjatok a jelenlévő energiákra, és érezzétek a minőségük és mennyiségük közötti különbséget, mivel ez a pajzs nagyon hatékonyan tartja távol azokat a hatásokat, amelyek nem szolgálnak benneteket, és beengedi azokat, amelyek szolgálnak benneteket.


Most már jobban el tudtok lazulni; jobban tudtok bízni. És különösen bízhatsz a saját útmutatásodban, a saját intuíciódban. Ez egy csodálatos időszak arra, hogy nyitottak és fogékonyak legyetek a rátok ható energiákra, mert ezek annyira tiszták és hígítatlanok, és mind a Földön élő összes emberi lény tudatosságának kiterjesztéséről szólnak ebben az időben. A február hónap gyönyörű energiái mellett ez a védőpajzs nem is jöhetett volna jobbkor. Felkészültök tudatosságotok fejlődésének még gyorsabb megtapasztalására, és minden más is veletek együtt fog fejlődni. Ez magában foglalja fizikai testeteket és társadalmatok minden rendszerét. Készüljetek fel néhány nagyon nagy és fontos változásra a Földön, mert a feltételek tökéletesek hozzá, és mert ti kértétek, és most minden eddiginél jobban készen álltok a befogadásra.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page