top of page
Keresés

A Nagy Pénzügyi Újraindítás és te

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon szeretnénk segíteni nektek a spirituális fejlődésetekben, mert nagyon érdekel bennünket a Forráshoz való hazatérés folyamata. Izgatottan és türelmetlenül várjuk, hogy ez a folyamat hogyan fog tovább kibontakozni az emberiség számára ott a Földön, és azt is élvezzük, hogy láthatjuk, hogyan tudunk segíteni. Természetesen mindig adunk nektek segítséget, de vannak időszakok, amikor jobban érzitek és jobban megtapasztaljátok. Ahogy a júniusi hónapot zárjátok a Földön, azt fogjátok tapasztalni, hogy a már elvégzett munka kezd megtérülni és érdekes módon megmutatkozni az életetekben. Arra számíthattok, hogy több olyan megnyilvánulást fogtok megtapasztalni, amire vágytatok, és ami a június hónap során végzett tisztító munkának köszönhetően érkezik hozzátok.


És mivel a napfordulós energiák, amelyek most már teljes mértékben a segítségetekre vannak, szintén az érdekeitekben dolgoznak, számíthattok arra, hogy a dolgok tovább javulnak, mind a személyes életetekben, mind pedig általában a földi életben. Arra kérünk benneteket, hogy kezdjétek azzal, hogy egyszerűen csak élvezzétek ezt a csodálatos időszakot, amelyben most vagytok, ahol megkapjátok és hasznotokra válik, hogy ott lehettek a Földön, hogy a fizikai testetekben tartózkodtatok. Eljuttok ezekhez a pontokhoz, ahol hatalmas energiák áramlanak be, és talán azt gondoljátok, hogy ahhoz, hogy lépést tartsatok velük, rengeteg intézkedést kell tennetek. De a valóságban csak meg kell állnotok, el kell lazulnotok, és meg kell nyílnotok előttük.


Az emberek ott a Földön egy ideje már egy nagy pénzügyi újraindításról beszélnek, és ez sokakat izgat, mert sokkal többen vagytok, akik úgy érzik, hogy nincs elég, és nagyon kevesen, akik úgy érzik, hogy több van, mint elég, és az emberek szeretnék, ha ezek a mérlegek egyensúlyba kerülnének és kiegyenlítődnének. De a visszaállítás minden egyes emberben megtörténik. Ez az igazi visszaállítás, ami történik. Ez az, amiért most ott vagytok, hogy megtapasztaljátok, és ezért kellett az alsó három csakrátokon elvégezni mindazt a munkát, amit június folyamán elvégeztek rajtuk. Most készen álltok arra, hogy visszaállítsátok a belső birodalmatokat, a saját frekvenciátokat, a saját energiáitokat. Ez az, ami kiegyenlíti a játékteret odakint a fizikai világban, és ez az, amit sokan kihagynak, amikor a valuták, vagy a pénzügyi piacok, vagy a gazdaságok visszaállítására gondolnak.


Az átállításnak először az egyénen belül kell megtörténnie, és csak azután tapasztalhatjátok meg azt rajtatok kívül. Képzeljétek el magatokat ma arra koncentrálva, hogy megnyomjátok magatokban az újraindítás gombját, és hogy milyen érzés ez. Képzeljétek el az újrakezdést anélkül, hogy el kellene hagynotok a testeteket, és vissza kellene térnetek egy új testbe, mert erről szól a váltás, és emlékezzetek arra, hogy valóban ti vagytok a teremtői ennek a megtapasztalt valóságnak, és hogy Forrásenergia Lényekként arra használjátok az illúziót, hogy megismerjétek magatokat és exponenciálisan növekedjetek. Ha más játékot akartok játszani, mint amit eddig játszottatok, akkor itt az ideje, hogy megnyomjátok a saját reset gombotokat, és újrakezdjétek minden olyan módon, ahogyan újrakezdeni szeretnétek ebben az életben. Ez még soha nem volt ennyire lehetséges és valószínű mindannyiótok számára, mint most.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Коментари


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page