top of page
Keresés

A mindenütt felbukkanó új gyógyító portálok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon izgatottak vagyunk emiatt a közvetítés miatt, mert tudjuk, mennyire szeretitek mindannyian tudni, hogy mire számíthattok ott a Föld bolygón. Amit most látunk, hogy sok csoport, a kollektívák, a tanácsok, amelyekkel együtt dolgozunk, megnyitják a portálokat, hogy több energiát juttassanak el a Földanyának ebben az időben. Már jó ideje kértek gyógyulást magatoknak és másoknak az életetekben, és életetek során sokszor kértetek gyógyulást egy adott helyre, egy adott embercsoportra, és ezek az imák mind meghallgatásra találnak. Most egy olyan időszakban vagytok, amikor kollektíven megnyíltok a befogadásra, és ez teszi ezt a tökéletes időponttá a galaxis minden részéről érkező lények és kollektívák számára, hogy eljuttassák a kért gyógyító energiákat.


Már jó ideje ezt tesszük, ahogy egyre szorosabb kapcsolatba kerültünk veletek, mint kollektívával és veletek, mint egyénekkel. De egyszerre ennyi helyről ilyen sok segítséget kapni, az óriási dolog, és tudjátok, hogy a földrengéseknek van valami köze ehhez, és tudjátok, hogy az ukrajnai háborúnak is van valami köze ehhez, mert amikor egy esemény a világon szinte mindenki figyelmét magára vonja, a kollektív kérésetek óriási. Amikor elég sokan ellazultok annak a befogadásába, amit kértetek, akkor mindannyian munkához láthatunk, és átadhatjuk nektek azt, ami a rezgésetekben megfelel nektek.


Más szavakkal, ti kértek, és amit kértek, az automatikusan létrejön, de amíg nem igazodtok ahhoz, amit kértetek, addig az egy potenciális tapasztalat marad. És ahogy mondtuk, elég sokan igazodtatok ahhoz, hogy ez egy tényleges fizikai tapasztalattá váljon, ami már el is kezdődött. A portálok az egész bolygón felbukkannak, nem csak azokon a területeken, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, bár azokban a régiókban biztosan több van. De minden egyénnek szüksége van egy bizonyos mértékű gyógyulásra, és a világ minden régiójának szüksége van egy bizonyos mértékű gyógyulásra. És amikor traumákat és tragédiákat láttok, az emlékeztet benneteket a sajátotokra, és emlékeztet benneteket arra, hogy mire vártok még, mit kell még megkapnotok.


Ezért mindannyian megkapjátok ezeket a gyógyító energiákat, és ezek meggyógyítanak benneteket fizikailag, érzelmileg, pszichológiailag és energetikailag, hogy túl tudjatok lépni a sebeken és a sérüléseken, és a jövő felé haladhassatok, ahol megteremthetitek azt a gyönyörű, békés, harmonikus világot, amire mindannyian vágytok. Kollektívaként most rendkívül jól teljesítetek, és megérdemlitek mindazt a dicséretet, amit most kaptok, és még sokkal többet, és még több is fog még jönni. A gyógyulások csak a kezdetét jelentik ezeknek a portáloknak. És ha kíváncsiak vagytok, hogy kik vesznek részt ebben, akkor most sok szíriuszi és sok plejádi vesz részt, sokkal többen az Antaresről, mint azt gondolnátok, és jó néhány lírai is.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".