top of page
Keresés

A magasabb birodalmakból érkező szeretet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Elkezdtük megérteni, hogy mi kell ahhoz, hogy az emberek felismerjék az értéküket. Mindannyian értékesnek akarjátok érezni magatokat, de egyben arra is vártok, hogy valaki más emberi formában elismerjen benneteket. Arra vártok, hogy fizikai bizonyítékot lássatok arra, hogy amit tesztek, amit gondoltok, amit mondtok, vagy aki általában véve vagytok, az valami értékeset hoz létre a társadalom számára. Amikor képesek lesztek megnyílni és beengedni vezetőitek, tanácsaitok és kollektíváitok, mint mi, az arkangyalok és a felemelkedett mesterek feltétel nélküli szeretetét, akkor kezditek el megérteni és átérezni a bennetek rejlő értéket.


Értékesek vagytok, bármit is tesztek, és most már tudjuk, hogy az egyetlen módja annak, hogy mindannyian eljussatok ehhez a tudáshoz, az, hogy elismerést kaptok a hozzánk hasonló lényektől, akik ezt olyan szabadon adják, és nem várnak cserébe semmit. És mi csak egy kollektíva vagyunk a sok közül, akik azt akarják, hogy szeretve érezzétek magatokat, akik azt akarják, hogy szívesen látottnak érezzétek magatokat, akik azt akarják, hogy érezzétek, hogy értékesek vagytok, mert a Forrásenergia egyedi aspektusaként léteztek.


És ez egyébként olyasvalami, amit senki sem vehet el tőletek. És bárki, aki megpróbálja, nem tudja, ki is ő valójában. Tehát miért fogadnátok el bárkinek a szavát, aki nem áll abban az igazságban, hogy tudja, hogy ő egy Forrásenergia Lény? Hogyan is lenne súlya az ő elrugaszkodott, félrevezetett és teljesen elfogult véleményének?


Amire az emberiségnek igazán szüksége van, azok a hozzátok hasonló felébredt egyének, akik emlékeznek arra, hogy kik is ők valójában, akik megmutatják az emberiség többi részének, hogyan értékeljék önmagukat, hogyan legyenek a fény, még akkor is, ha sötétség vesz körül benneteket, még akkor is, ha azok, akik elfelejtették, hogy kik is ők valójában, bizonyos hatalmi pozíciókat értek el, amelyeket az emberek akár hatalmas pozíciónak is tekinthetnek. Tudjuk, hogy megvan a hatalmatok, hogy meghatározzátok a saját értéketeket, és továbbra is arra fogunk invitálni benneteket, hogy ezt tegyétek, hogy feltétel nélkül szeressünk benneteket, és hogy arra bátorítsunk benneteket, hogy megnyíljatok, hogy befogadjátok mindazt a szeretetet, ami a magasabb birodalmakból érkezik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page