top of page
Keresés

A magasabb birodalmakból érkező szeretet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Elkezdtük megérteni, hogy mi kell ahhoz, hogy az emberek felismerjék az értéküket. Mindannyian értékesnek akarjátok érezni magatokat, de egyben arra is vártok, hogy valaki más emberi formában elismerjen benneteket. Arra vártok, hogy fizikai bizonyítékot lássatok arra, hogy amit tesztek, amit gondoltok, amit mondtok, vagy aki általában véve vagytok, az valami értékeset hoz létre a társadalom számára. Amikor képesek lesztek megnyílni és beengedni vezetőitek, tanácsaitok és kollektíváitok, mint mi, az arkangyalok és a felemelkedett mesterek feltétel nélküli szeretetét, akkor kezditek el megérteni és átérezni a bennetek rejlő értéket.


Értékesek vagytok, bármit is tesztek, és most már tudjuk, hogy az egyetlen módja annak, hogy mindannyian eljussatok ehhez a tudáshoz, az, hogy elismerést kaptok a hozzánk hasonló lényektől, akik ezt olyan szabadon adják, és nem várnak cserébe semmit. És mi csak egy kollektíva vagyunk a sok közül, akik azt akarják, hogy szeretve érezzétek magatokat, akik azt akarják, hogy szívesen látottnak érezzétek magatokat, akik azt akarják, hogy érezzétek, hogy értékesek vagytok, mert a Forrásenergia egyedi aspektusaként léteztek.


És ez egyébként olyasvalami, amit senki sem vehet el tőletek. És bárki, aki megpróbálja, nem tudja, ki is ő valójában. Tehát miért fogadnátok el bárkinek a szavát, aki nem áll abban az igazságban, hogy tudja, hogy ő egy Forrásenergia Lény? Hogyan is lenne súlya az ő elrugaszkodott, félrevezetett és teljesen elfogult véleményének?