top of page
Keresés

A múlt életbeli önmagad

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Sokkal többet értetek el ebben az egy életben, mint az összes többi korábbi életetekben ott a Földön, és ezt nagyrészt önmagatok múltbeli változatai miatt teszitek. Sok olyan rendetlenséget takarítotok el, amit rátok hagytak, hogy eltakarítsátok. Olyan módot fogunk adni nektek arra, hogy ezt szemléljétek, ami segíteni fog nektek megbékélni ezzel, megbékélni azokkal a múltbeli változataitokkal, amelyeknek nem voltak meg azok az eszközei, a tudásuk, vagy a benneteket körülvevő energia, amivel most rendelkeztek, és amit bizonyos mértékig természetesnek vesztek.


Ha úgy tekintetek előző életbeli énetekre, mint a gyermekeitekre, és ha úgy tekintetek a megtisztításukra, mintha a játszadozó gyermekeitek után takarítanátok, az talán megkönnyíti számotokra, hogy megemésszétek azt a tényt, hogy sok takarítanivalót hagytak rátok. Ha úgy szerettek egy másik embert, mint ahogyan a gyermeketeket szeretitek, akkor tenni akartok érte valamit. Segíteni akartok azokon, akik nem tudnak segíteni magukon, és akik ráadásul nagyon imádnivalóak a baklövéseikben.


Ha arra az énetekre gondoltok, akik például az 1600-as években voltatok, és felismeritek, hogy milyen kevés tudás volt akkoriban, és hogy az a változatotok nem férhetett hozzá az információkhoz, és pláne nem olyan mértékben, mint ahogyan manapság, mindez megkönnyítheti számotokra, hogy megbocsássatok annak az előző életbeli változatotoknak, és megkönnyítheti számotokra, hogy megbékéljetek azzal, amit ebben az életben magatoknak megterveztetek. Sokat vállaltatok, de azt is tudtátok, hogy a sok vállalás által ugrásszerűen tudtok majd fejlődni. Ezt teszitek most is.


Előző életbeli éneteknek köszönhetitek azt a gigantikus előrelépést, amit ebben az életben megtehettek. Nagyon sok növekedés áll rendelkezésetekre, és ezek az előző életbeli változataitok is elég nagy lendületet hoztak létre. Sokan közülük jó karmát is hoztak nektek. Sokan közülük megtanultak különböző készségeket, amelyeket most természetesnek tartotok, mert mindig is jók voltatok azokban a bizonyos dolgokban.


Úgy is tekinthettek előző életbeli éneitekre ott a Földön, mint az emberi kollektíva jelenlegi változatának mikrokozmoszára, amellyel most megosztjátok a bolygótokat. Nyilvánvalóan körülnézhettek, és láthatjátok, hogy nem mindenki van ott, ahol ti most fejlődésileg vagytok, és nem kell lenéznetek őket. Ehelyett egyszerűen felismerhetitek, hogy nekik még van hova fejlődniük, ahogyan egy gyerekkel is teszitek. Ha van egy gyermeketek, annak a gyermeknek sokat kell tanulnia tőletek. Nektek több tapasztalatotok van, mert a gyermek, akárcsak mindenki más, úgy döntött, hogy sok mindent elfelejt, mielőtt inkarnálódik.


Tehát azért vagytok ott, hogy segítsetek a gyermekeknek, azoknak, akik nem ébredtek fel, és az előző életetekben élt énjeiteknek. Ismétlem, sokat vállaltatok, de ez így van rendjén. Meg tudjátok csinálni; mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Rengetegen vannak még, akik szintén segítenek, és az a tény, hogy ennyi mindent vállaltatok ebben az egy életben, az az oka annak, hogy olyan lényekkel és kollektívákkal játszhattok, mint mi vagyunk. Úgy gondoljuk, hogy nagyon jó döntést hoztatok.