top of page
Keresés

A lyraiak hozzájárulása a 2-22 energiákhoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Már a kezdetektől fogva együtt dolgozunk az emberiséggel, de eddig nagyon a színfalak mögött voltunk a segítség felajánlásában. Mások a galaxisunk csillagrendszereiből elég sokat segítettek az emberiségnek, és időnként ez a segítség zavaró tényezővé vált, és valójában elvette a képességeteket, hogy természetes módon fejlődjetek azokká a lényekké, akivé végül válni fogtok. De ne aggódjatok, mert a segítség úton van. A líraiak engedélyt adtak nekünk, hogy megosszuk veletek azokat az energiákat, amelyeket a február 22-i portálhoz biztosítanak. A líraiak által küldött energiák segítenek mindannyiótoknak, hogy elengedjétek a Lemúrián átélt traumákat és a földönkívüli lényekkel átélt traumákat.


Ezek az energiák rendkívül fontosak a közelgő kapcsolatfelvételi tapasztalatokban, amiket mindannyian egyénként és kollektívaként megtapasztalhattok. Ezért nagyon örülünk a líraiak ezen felajánlásának, mivel ismét kezdeményező szerepet vállalnak az emberiség növekedésének és fejlődésének segítésében, de nem avatkoznak bele. Nem avatkoznak be, mert ezek az energiák nem csinálnak meg mindent helyettetek. Támogatnak benneteket a saját traumátok feloldásában. Teremtik azt a teret, azt a tárolóedényt, amelyben ez megtörténhet, és segítenek aktiválni a földönkívüli kapcsolatfelvétel iránti izgatottságotokat. A líraiak azt is szeretnék, ha tudnátok, hogy az energiák lírai DNS-aktiválásokat adnak nektek.


És így, ahogy folytatjátok a felemelkedés útját, ismerjétek fel, hogy minden, amit valaha is tettek az emberiséggel, meg fog gyógyulni. Mindez meg fog fordulni; tízszeres pozitívumot fogtok kapni mindabból, ami eddig negatív volt, amit rátok vetítettek. Nem akarunk itt semmilyen áldozati mentalitásba belemenni, ezért csak emlékeztetni szeretnénk titeket, hogy minden, ami valaha is történt az emberiséggel, azért történt, hogy egy egyedi tapasztalatot adjon nektek, egy tapasztalatot, amit ti választottatok, mielőtt megszülettetek volna minden egyes inkarnációba. Ezért ott a Földön soha semmi nem ment rosszul, és ti nem vagytok börtönbolygó. Nem irányítanak benneteket állandóan. Bizonyos korlátozásokat kellett bevezetni, hogy mindannyian olyan tapasztalatokat szerezhessetek, amilyeneket akartatok.


És kellett, hogy legyenek olyanok, akik ezt a szerepet eljátsszák nektek, és ezek a lények most mindezt meg akarják változtatni, és ténylegesen segíteni akarnak. A líraiaknak soha nem állt szándékukban ártani. Sok lénynek, akik beavatkoztak tudatosságotok normális és természetes fejlődésébe, soha nem állt szándékában ártani. De hozzátok hasonlóan nekik is át kellett élniük bizonyos tapasztalatokat, amelyek segítették őket a fejlődésben, és néha az, hogy valaki más történetének nem szándékos gonosztevője legyetek, olyan tapasztalat, amelyet egy lélek meg akar szerezni. Vagy ezeknek a földönkívülieknek az esetében, sok különböző lélek.


Ismétlem, ismerjétek fel, hogy ott soha semmi nem megy rosszul, és nincsenek hibák. A felemelkedési utatokat mindenféle beavatkozás nélkül fogjátok folytatni, és csak a más csillagrendszerekből származó barátaitok segítségével, akik nagyon szeretnek benneteket, és akik felelősséget éreznek irántatok. És reméljük, hogy ez némi vigaszt nyújt nektek, és segít nektek megnyugodni, hogy teljes mértékben részesülhessetek ezeknek a 2-22 energiáknak az előnyeiből, amelyek most és február hónap hátralévő részében is hatással lesznek rátok. Kérjük, m