top of page
Keresés

A legjobb módja annak, hogy megkapd a keresett válaszokat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Van egy perspektívánk, amit szeretnénk megosztani mindannyiótokkal, szinte mindenről, amit ott megéltek a Föld bolygón. Szeretjük megosztani veletek a nézőpontunkat, mert tudjuk, hogy ez kitágítja az elméteket, és mert amikor magasabb rezgésű energiával találkoztok, az a szíveteket is kitágítja. Nem azért jövünk hozzátok, hogy megadjuk nektek az egyetlen és kizárólagos választ az égető kérdéseitekre. Azért jövünk hozzátok, hogy felajánljunk nektek egy meghívást, hogy magasabb tudatállapotokban létezzetek. Mások felajánlják nektek a perspektívájukat, és amikor találkoztok ezzel a perspektívával, fel kell tennetek magatoknak a kérdést, hogy rezonál-e, hogy helyesnek érzitek-e, hogy a tudatosság magasabb állapotába visz-e benneteket, ha azt választjátok, hogy elfogadjátok a meghívásukat.


Ez mindannyiótok számára a nagy megkülönböztetés ideje, és ez nem arról szól, hogy valami logikus-e számotokra ezen a ponton. A logikus elméteket már olyan messzire vittétek, amennyire csak lehet. Most van itt az ideje annak, hogy beleérezzétek magatokat bármibe, amit fontolgattok, és meghatározzátok, hogy tágabbnak vagy szűkebbnek érzitek-e magatokat, amikor arra az idővonalra, arra a lehetőségre, arra a tanításra, arra a perspektívára és így tovább összpontosítotok.


Az életeteket úgy alakítjátok ki magatoknak, hogy lehetőséget adjatok magatoknak arra, hogy bizonyos érzelmeket érezzetek. Amit nem vettetek észre, miközben a nem túl jó érzéseket éreztétek, az az, hogy ezeket is éreznetek kellett ahhoz, hogy finomra hangolt megkülönböztető képességetek legyen. Tudnotok kell, hogy mikor valamit jónak éreztek, vagy mikor valamit rossznak, akkor ezt az érzékenységet csak úgy érhetitek el, ha megengeditek magatoknak, hogy mindent érezzetek.


Az energia, a rezgés, a gondolat és a fókusz mesterei vagytok, és azért jöttetek ebbe a valóságba, annak minden kihívásával együtt, hogy ezt bebizonyítsátok magatoknak. Nem kell ezt senki másnak bizonyítanotok. Senki más nem tartja számon. Ti vagytok azok; ti vagytok azok, akik növekedni és terjeszkedni akarnak, és újra eggyé válni a Forrással, oly módon, ahogyan ezt csak akkor tapasztalhatjátok meg, ha már megadtátok magatoknak az elkülönülés illúzióját. Tehát egy kérdés, amit rendszeresen fel kell tennetek magatoknak, a következő: "Közelebb kerülök a Forráshoz ebben a pillanatban vagy ezzel a gondolattal, vagy távolodom tőle?". A választ csak úgy kaphatjátok meg, ha a testetekbe, a csakráitokba érzitek magatokat.


Minden, amire szükségetek van, bennetek van, de gyakran kaptok meghívásokat, fejlesztéseket és aktiválásokat kívülről, amelyek segítenek megemelni a bennetek lévő tudatosság szintjét, hogy megalapozottabb döntéseket tudjatok hozni. És nem ez az útja annak, hogy mindannyian növekedjetek a tapasztalataitokon keresztül, függetlenül attól, hogy milyenek azok? Mielőtt elítélnétek egy tapasztalatot, amit átéltek, kérdezzétek meg magatoktól, hogy van-e lehetőség arra, hogy a tapasztalatot azért választottátok, hogy fejlődhessetek belőle. Ne legyetek szigorúak magatokkal, mert most már tudatos és szándékos teremtő lények vagytok.