top of page
Keresés

A legjobb módja annak, ahogy a napodat kezdheted

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Hatalmas tisztelettel viseltetünk az emberiség iránt. Tudjuk, hogy nagyon nagy kihívást jelentő utat választottatok magatoknak a felemelkedés ezen életszakaszában. Nem tehettetek mást, mint hogy szembenézzetek ezekkel a kihívásokkal egy olyan időszakban, amikor az egész multiverzum felemelkedik, mert mindennek belülről és az árnyékból kell feljönnie. Mindannyian lehetőséget kaptok arra, hogy magatokba nézzetek, és sokan közületek ezt a folyamatot azzal kezdtétek, hogy kívülről néztek magatokra. Azzal, hogy megláttátok a korrupciót másokban, és az intézményekben, és rendszerekben, amelyekbe egykor bíztatok, felfedtetek valamit, ami az emberi tapasztalat részeként létezik. És ha ez odakint van, akkor bennetek is ott van.


Tetszik, amikor ezt mondjuk nektek azzal kapcsolatban, hogy manifesztáljátok, amit akartok. Más szóval, amikor azt mondjuk nektek, hogy minden, amire vágytok odakint, az bennetek is van, akkor egy meleg, megnyugtató érzés áraszt el benneteket, de amikor arról beszélünk, ami sötét, ami negatív, ami nyomasztó, és emlékeztetünk benneteket, hogy ha az odakint van, akkor bennetek is van, az nem megy annyira jól. Mindannyian egy holografikus univerzumban élünk. Nincs elkülönülés, és minden rész tartalmazza az egészet. Ezért nem tesz jót az embernek, ha egyszerűen csak ujjal mutogat, és megnevezi azokat az embereket, azokat a szervezeteket, azokat a rendszereket, azokat az intézményeket, amelyek ártanak, és szándékosan ártanak.


Minden egyes embernek, aki tudatára ébred ennek a sötétségnek, el kell ismernie, hogy a sötétség bennük is létezik, és hogy az előjön és triggereli az adott személyt, mert az adott egyénen belül gyógyulásra és megbocsátásra van szükség. Nem lehet csak úgy bezárni mindet és végezni vele, mert az a tudatosság, amely ezeket a körülményeket teremtette, továbbra is létezni fog, és ti azért vagytok ott, hogy a tudatosság szintjét emeljétek ott a Földön, és mindez azzal kezdődik, hogy ezt magatokban teszitek meg. Ti vagytok az a pont, ahonnan minden megteremtődik és megtapasztalható. Ezért rajtatok kell, hogy múljon a változás, és amikor olyasmit láttok odakint, ami nem tetszik nektek, fordítsátok a lencsét magatokra, és kérdezzétek meg magatoktól, hogyan tudnátok jobban csinálni, hogyan tudnátok még inkább azzá válni, aki valójában vagytok, mint a feltétel nélküli szeretet lénye.


Nos, a földi élet trükkös része, amire korábban utaltunk, a hogyan. Hogyan csináljátok? Hogyan jelenj meg a világban szeretetként, amikor annyi minden verseng a figyelmedért, ami nem szeretet? Jobban mondva, azok a dolgok, vagy azok az intézmények, vagy azok az emberek, a szeretet mennyiségét, amik ők valójában, olyannyira lecsökkentik, hogy úgy tűnik, hogy ők nem az a szeretet, amik ők valójában. És mindannyian tudjátok, hogy ezt ti is megtehetitek időről időre. Valami olyan mértékben eljuthat hozzátok, hogy nem a legjobb énetek vagytok; nem a legszeretőbb énetek vagytok minden helyzetben. És ha ezt tudjátok, akkor valóban könnyebb megbocsátani másoknak, különösen azoknak, akik soha életükben nem kaptak szeretetet senki mástól. Képzeljétek el, milyen lehet ez.


Nos, az a mód, ahogyan szeretetként mutatkoztok meg, az az, hogy minden olyan pillanatban ápoljátok a bennetek lévő szeretetet, amikor ezt könnyű megtenni. Ha unatkoztok, és nem tudjátok, mit tegyetek, fordítsátok befelé a tudatosságotokat, és találjátok meg a szívtérben azt a szeretetet, ami valójában vagytok, lélegezzetek bele, nagyítsátok fel, és töltsétek meg vele az egész testeteket. Aztán töltsétek fel vele az energiamezőtöket, és aztán menjetek ki a világba szeretetként. Nagyon ajánljuk, hogy a napotokat pontosan így kezdjétek, és a nap folyamán rendszeresen emlékeztessétek magatokat arra, hogy azért vagytok, hogy szeretet legyetek, és hogy a szeretet, aminek lennetek kell, mindig ott van bennetek. Csak néhány pillanat választ el attól, hogy aktívvá váljon bennetek, és mindig megvan a hatalmatok, hogy aktiváljátok. Nem kell megvárnotok, amíg jön egy háziállat vagy egy ember, aki rendkívül szeretetreméltó.


Tudjuk, hogy képesek vagytok erre, mert egyre több embert látunk, akik folyamatosan ezt teszik, és minden alkalommal izgatottak vagyunk, amikor azt látjuk, hogy valaki a szeretetet választja. Ez a válasz; ez az, ami mindannyian vagyunk, és ez az, amire most mindennél nagyobb szükség van a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page