top of page
Keresés

A legjobb 5 módja annak, hogy aktiváld a Csillagmag-erőd

Azért olvasod ezt a blogbejegyzést, mert életednek egy olyan fordulópontján vagy, amikor felébredtél lényed nagyobb összefüggéseire, csillagmagként. Tudod, hogy eredeted egy másik csillagrendszerből származik, és szándékosan inkarnálódtál erre a bolygóra, ebben a bizonyos időben, egy nagyobb cél érdekében!

AZ IDŐ MOST van, hogy segíts az emberiség felébresztésében és a bolygó rezgésének növelésében! Létfontosságú, hogy aktiváld a Csillagmag-erődet, hogy teljesíteni tudd a küldetésedet.Tehát, hogyan aktiválhatod az erődet csillagmagként?


Az alábbiakban bemutatjuk a Csillagmag-erőd aktiválásának 5 legfontosabb módját:


Ismerd fel a programozást, ami távol tart az erődtől!


Minden Csillagmag meg van ajándékozva mindazzal, amire szüksége van ahhoz, hogy segítse őt teljesíteni a küldetését és elérje az életcélját! Mivel azonban olyan hatalmas vagy, és a célod nagy, régi programokat állítottak be, hogy eltereljék a figyelmedet a küldetésedről. Ez többnyire úgy nyilvánul meg, hogy félsz a hatalmadtól, a nagyságodtól és a jólétedtől. Ha zsigeri félelmed van attól, hogy ki is vagy valójában, akkor nem birtokolod a hatalmadat, és fókuszálatlanná, gyengévé válsz, és egyedül érzed magad. Ez manipulálva tart és alacsony frekvencián rezegsz tőle. De megvan a képességed, hogy eltöröld a régi programozást azáltal, hogy követeled az utadat, és visszahívod magadhoz az erődet!


Tedd magadévá a küldetésedet!


Nagy küldetésed van itt a Földön. De hacsak nem követeled, és nem teszed magadévá, akkor a világok között ragadsz. Ha igényt tartasz a hatalmadra, akkor meghívást kapsz arra, hogy gyakran és rendszeresen túllépj a komfortzónádon! Ez azt jelenti, hogy meglátnak, meghallanak és észrevesznek, ami sok erőteljes Csillagmagot arra késztet, hogy visszavonuljon – ami általában sok előző életes trauma eredménye, amikor is meghurcoltak azért, mert felvállaltad magad. Néha a félelem eluralkodik rajtad, és a zsenialitásodat a világ soha nem ismeri el. Azonban minden Csillagmag azért van itt, hogy küldetést teljesítsen. A küldetésed felvállalása azt jelenti, hogy megmutatod magad, és segíted a világot, még akkor is, ha eleinte kellemetlen, hogy láthatóvá válsz. (Tipp: ha egyszer túllépsz ezen a kezdeti akadályon, sokkal könnyebb lesz, sőt, még szórakoztató is!)


Ápold a fényedet!


Sok csillagmag hajlamos arra is, hogy fénymunkás, energiamunkás, empata és úttörő legyen. Ezek az utak gyakran arra hívnak minket, hogy mélyen magunkba szálljunk, és sok gyógyítást végezzünk belső energetikai és spirituális szinten. Ahhoz, hogy aktiváld a Csillagmag erődet, létfontosságú, hogy mélyen meggyógyítsd a benned még élő és lüktető kiváltó jeleket és traumákat, hogy túllépj rajtuk, hogy többé ne legyen rajtad hatalmuk. Minél inkább kapcsolatban vagy személyes energiáddal és Fényeddel, annál jobban megerősödhet a Csillagmag-erőd! Duplázd meg ezt azzal, hogy egészséges energiahatárokat állítasz fel, hogy teljesen kapcsolatban legyél az energiáddal, és csakis a tiéddel, ahelyett, hogy mások energiáival azonosulnál, ami sok empatikus csillagmag gyakori csapdájává válik.


Maradj az utadra összpontosítva!


Az élet zajlik. Lehetnek családi drámák, viták a partnerekkel, pénzügyek stb. Ezek mind figyelemelterelő tényezők. És azok a Csillagmagok, akik Igazi Erejükben vannak, tudják, hogy ezek nem valódiak. Néha ezek a tapasztalatok azért léteznek, mert egy új leckét kell megtestesítenetek. Máskor pedig azért, mert vannak negatív erők, amelyek szándékosan próbálják elterelni a figyelmedet a küldetésedről. Ha ezt felismered, könnyebb lesz elengedni a félelem energiát, ami nem szolgál téged, és így jobban tudsz majd az utadra összpontosítani.


Aktiváld magad a Erődbe!


Ahogyan egy törött csont miatt mennél orvoshoz sürgősségi ellátásra, úgy menj el valakihez, aki ért ahhoz, hogyan aktiváld a Csillagmag-erődet az optimális potenciálodba, hogy valóban úgy tudj megjelenni a szolgálatban, mint az a Szupernova Csillagmag, aki vagy!

 

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page