top of page
Keresés

A legjobb éneddé változni

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig nagyon örülünk, ha tanúi lehetünk valamelyikőtöknek az önvizsgálat pillanatában, még akkor is, ha nem tetszik, amit az adott pillanatban magatokban láttok. A tudatosság olyan hatalmas dolog, és ez olyasmi, amivel sokan csak akkor rendelkeznek, amikor valaki más mondja el nekik valamelyik tulajdonságukat, szokásukat vagy személyiségük egy aspektusát. És ilyenkor gyakran az a válasz, hogy megbántva, elárulva, megtámadva érzik magukat, és védekezésbe mennek, ami általában támadásba csap át. És így azok közületek, akik hajlandóak megvizsgálni magukat, és őszinték és igazak lenni azzal kapcsolatban, amit találnak, az emberiség tudatosságát a következő szintre viszik, mert hajlandóak a változásra.


Meghozhatjátok a döntést, hogy változtatni akartok, és még mindig lehetnek akadályaitok és buktatóitok, és ennek számos oka lehet, de ami fontos, hogy folyamatosan visszatérjetek ahhoz a vágyhoz és szándékhoz, hogy még inkább azzá váljatok, akik vagytok, hogy közelebb kerüljetek a Forráshoz, a feltétel nélküli szeretet Lényéhez. Nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy a Forrás legyél, de azt akarod, hogy képes legyél elismerni, hogy önmagad minden aspektusa valós, és hogy néhányukkal foglalkozni kell.


Ez egy olyan időszak, amikor nagyon nyíltnak és őszintének kell lennetek önmagatokkal, mert gyorsabban tudtok változni, mint valaha. Nemrég azt mondtuk nektek, hogy a manifesztáció gyorsabban fog megtörténni, és amikor ilyesmit mondunk, a legtöbben közületek arra gondolnak, ami a külső világból érkezik hozzátok, mint például egy munkahely, egy partner, egy otthon, fizikai egészség, és így tovább. De mi rólatok is beszélünk, a lényről, a lélekről, a lényegről, arról, aki először is megszüli a vágyat. Te vagy a megnyilvánulás. A belső békéd és harmóniád szintje egy megnyilvánulás.


És így ez egy jó alkalom arra, hogy nagyon őszinték legyetek magatokkal azokkal az aspektusokkal kapcsolatban, amelyekben szeretnétek további fejlődést látni, és lehetsz tökéletlen, mert ez lehetőséget ad arra is, hogy feltétel nélkül szeretettel legyetek önmagatokkal. Most nincs itt az ideje a tagadásnak, nem mintha valaha is lenne jó idő a tagadásra. De az biztos, hogy amikor ilyen óriási ugrásokat tehetsz előre abban, hogy ki és mi vagy, nem akarsz a sárban ragadni, mert nem vagy hajlandó igaz szemmel megvizsgálni magad.


Már az is nagyon jó érzés, ha van benned vágy a fejlődésre. Ha jobb ember akarsz lenni, kedvesebb, figyelmesebb és gondoskodóbb, szeretőbb és adakozóbb és így tovább, akkor már úton vagy, hogy mindezekké és még többé válj. És ahogy a legelején mondtuk, olyan nagy örömöt érzünk, amikor látjuk, hogy valamelyikőtök még csak meg is próbál jobbá válni az önvizsgálat révén. És így természetesen a mi és sok más ember támogatását élvezhetitek ebben az időben és mindvégig, amikor arra törekszetek, hogy fejlődjetek és közelebb kerüljetek ahhoz, hogy magasabb énetek legyetek ott a testben.


Mindannyian napról napra közelebb és közelebb kerültök, de azok közületek, akik ezt szándékosan teszik, vezetik az emberiség többi részét, és ez olyasmi, ami miatt most nagyon jól érezhetitek magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commenti


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page