top of page
Keresés

A legjobb éneddé változni

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig nagyon örülünk, ha tanúi lehetünk valamelyikőtöknek az önvizsgálat pillanatában, még akkor is, ha nem tetszik, amit az adott pillanatban magatokban láttok. A tudatosság olyan hatalmas dolog, és ez olyasmi, amivel sokan csak akkor rendelkeznek, amikor valaki más mondja el nekik valamelyik tulajdonságukat, szokásukat vagy személyiségük egy aspektusát. És ilyenkor gyakran az a válasz, hogy megbántva, elárulva, megtámadva érzik magukat, és védekezésbe mennek, ami általában támadásba csap át. És így azok közületek, akik hajlandóak megvizsgálni magukat, és őszinték és igazak lenni azzal kapcsolatban, amit találnak, az emberiség tudatosságát a következő szintre viszik, mert hajlandóak a változásra.


Meghozhatjátok a döntést, hogy változtatni akartok, és még mindig lehetnek akadályaitok és buktatóitok, és ennek számos oka lehet, de ami fontos, hogy folyamatosan visszatérjetek ahhoz a vágyhoz és szándékhoz, hogy még inkább azzá váljatok, akik vagytok, hogy közelebb kerüljetek a Forráshoz, a feltétel nélküli szeretet Lényéhez. Nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy a Forrás legyél, de azt akarod, hogy képes legyél elismerni, hogy önmagad minden aspektusa valós, és hogy néhányukkal foglalkozni kell.


Ez egy olyan időszak, amikor nagyon nyíltnak és őszintének kell lennetek önmagatokkal, mert gyorsabban tudtok változni, mint valaha. Nemrég azt mondtuk nektek, hogy a manifesztáció gyorsabban fog megtörténni, és amikor ilyesmit mondunk, a legtöbben közületek arra gondolnak, ami a külső világból érkezik hozzátok, mint például egy munkahely, egy partner, egy otthon, fizikai egészség, és így tovább. De mi rólatok is beszélünk, a lényről, a lélekről, a lényegről, arról, aki először is megszüli a vágyat. Te vagy a megnyilvánulás. A belső békéd és harmóniád szintje egy megnyilvánulás.


És így ez egy jó alkalom arra, hogy nagyon őszinték legyetek magatokkal azokkal az aspektusokkal kapcsolatban, amelyekben szeretnétek további fejlődést látni, és lehetsz tökéletlen, mert ez lehetőséget ad arra is, hogy feltétel nélkül szeretettel legyetek önmagatokkal. Most nincs itt az ideje a tagadásnak, nem mintha valaha is lenne jó idő a tagadásra. De az biztos, hogy amikor ilyen óriási ugrásokat tehetsz előre abban, hogy ki és mi vagy, nem akarsz a sárban ragadni, mert nem vagy hajlandó igaz szemmel megvizsgálni magad.


Már az is nagyon jó érzés, ha van benned vágy a fejlődésre. Ha jobb ember akarsz lenni