• Fehér Katalin

A legerősebb képességed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Továbbra is az érzékelés és az érzés képességünkre támaszkodunk, hogy tudjuk, mi az, amiből mindannyian a legjobban profitálhatnátok ott a Földön. Nektek is megvan a képességetek, hogy ezt tegyétek magatokkal és másokkal is az életetekben. Megvan a képességetek, hogy segítsetek oly sokaknak és oly sok mindenen segíthettek azáltal, hogy hajlandóak vagytok megérezni és érezni, hogy valójában mire van szükség egy adott helyzetben. Figyelnetek kell a saját érzéseitekre is, a bennetek megjelenő érzésekre, hogy megadjátok magatoknak, amire szükségetek van, hogy önmagatoknak az a változata lehessetek, amilyenek lenni szeretnétek, és végül, hogy a lehető legnagyobb könnyedséggel és örömmel emelkedjetek fel.


Ha figyelmen kívül hagyjátok az érzéseiteket, az érzéseket, amiket kaptok, akkor figyelmen kívül hagyjátok azokat az üzeneteket, amelyek a vezetőitektől, a felsőbb énetektől, a túlvilági lelketektől, az univerzumtól, a Forrástól és számtalan mástól érkeznek hozzátok. Ha van egy nagyon pontos módja annak, hogy összefoglaljuk, mi a tudatossági váltás, akkor ez az összefoglaló az lenne, hogy az elmeorientáltságból a szívközpontúság felé mozdultok el. És a szívetek az érzésről szól, az érzékelésről, míg az elmétek a dolgok kitalálásáról, a múltról, a jövőről való gondolkodásról. Megfelelően lehet használni, hogy összpontosítsatok. Egy jól képzett elme abba az irányba fog fókuszálni benneteket, amelyik a legjobb nektek, és ezért jó gyakorlat számotokra, hogy figyeljetek a gondolataitokra, de aztán végül felismerjétek, hogy a gondolataitok is mutatók, és az érzéseitek, a rezgésetek irányába mutatnak.


És ahogy nagyobb figyelmet fordítasz arra, ami benned zajlik, amit érzel, amit a testedben érzékelsz, mint arra, hogy mit gondolsz egy helyzetről, mindig nagy hasznodra válik. Mindig képes leszel mélyebbre menni más emberekkel is. Nemcsak segíteni fogsz tudni nekik, hanem képes leszel kapcsolódni hozzájuk, együttérzést érezni irántuk, és hagyni, hogy azok a tükörképek legyenek számodra, amik ők minden bizonnyal. Mindig van valami, amit egy ember hoz neked, amit el kell ismerned, hogy benned is van. Nincs egyetlen értelmetlen interakció sem az egész univerzumban. Minden visszamutat hozzád, ahhoz a belső valósághoz, ami benned van, ahol érzed és érzékeled, hogy mi történik valójában.


Nekünk már nincs testünk, de még mindig érzékelünk, és még mindig érzünk. Ez most könnyebb számunkra, mint amikor még fizikai testünk volt, ezért megértjük, hogy min mentek keresztül, miközben váltotok, és elengeditek a gondolataitokat, az elképzeléseiteket, a hiedelmeiteket, és a hajlamotokat arra, hogy a múltra és a jövőre összpontosítsatok. Egyre jobban vagytok; ez az, amit mi is meg akarunk adni nektek. Egyre jobbak lesztek az érzékelésben és az érzésben. Egyénként és kollektívaként is egyre érzékenyebbek lesztek, és ez mindannyiótokat nagyon jól szolgál, függetlenül attól, hogy mit éreztek most. Fogadjátok el ezt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."