top of page
Keresés

A kapcsolataid miről szólnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon szívesen segítünk mindannyiótoknak ott a Földön, mert tudjuk, hogy a segítő és az, akinek segítenek, kapcsolata fontos ebben az univerzumban. Mi eljátszhatjuk a segítő szerepét, ti pedig átélhetitek a segítés élményét, és ezért alakítottuk ki ezt a kapcsolatot mindannyiótokkal és mindannyiótokhoz, és ugyanígy tekinthettek az életetek minden kapcsolatára. Minden ember, aki kölcsönhatásba lép egy másik emberrel, szerepet játszik. Talán annak a szerepét játszod, aki felvidít valakit, vagy talán annak a szerepét játszod, aki bőséget tapasztal, és nagylelkű valaki mással szemben, aki rászorul, mert hiányt tapasztal.


Mindig ti választhatjátok meg, hogyan tekintetek az életetekben lévő különböző kapcsolatokra, de egy dolog biztos. Ti választottátok ezeket az embereket, hogy az életetekben legyenek, és ti választottátok az egymással való kapcsolatotokat. Az okok sokfélék lehetnek, de mindegyikük potenciálisan több spirituális növekedéshez, az emberi tudatosság nagyobb fejlődéséhez, nagyobb terjeszkedéshez vezethet, ahhoz, hogy kik vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények. És ismétlem, minden attól függ, hogyan tekintetek ezekre a kapcsolatokra, és aztán megválaszthatjátok, hogyan élitek meg magatokat ebben a kapcsolatban, ahelyett, hogy azt a szerepet játszanátok, amit szerintetek játszanotok kellene.


Hallgassatok az útmutatásotokra, ami belülről érkezik hozzátok, mert mindig az tudja a legjobban, és mi is segítünk nektek, mert ismétlem, ez a mi szerepünk, és mi élvezzük ezt játszani. Azt választjuk, hogy a feltétel nélküli szeretetből jövünk hozzátok, me