top of page
Keresés

A külvilág hazudik neked

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Eléggé képesek vagyunk mérni a saját fejlődésünket, mert annyira ráhangolódtunk az általános rezgésünkre, és a kiterjedés érzésére, ami tudatosan táguló lényekként bármikor rendelkezésünkre áll. Az emberek hajlamosak a fejlődésetek, a fejlettségetek bizonyítékát abban keresni, hogy mennyi van az életetekben abból, amit akartok, ahhoz képest, hogy mennyi van az életetekben abból, amit nem akartok. Ez nem a legjobb módja a fejlődésetek és a spirituális fejlődésetek mérésének.


A fény és a szeretet lényei vagytok, akik folyamatosan tágulnak, és ez azt jelenti, hogy képesek vagytok több kegyelmet, több örömöt, több szeretetet érezni abból, ami valójában vagytok. De ezt nem tudhatjátok, hacsak nem hangolódtok rá arra a képességetekre, hogy mindezt és még többet is érezzetek. Nem tudjátok, hogy tágultok, hacsak a tágulásotok nem fontos számotokra, és nem vagytok hajlandóak érezni. Szellemi lényként nem mérhetitek meg semmilyen tapasztalatotokat a fizikai világ szemlélésével, de mindig meg tudjátok mondani, hogy hogyan álltok egy adott pillanatban, ha azt vizsgáljátok, hogy mit éreztek a fizikai világgal kapcsolatban, miközben megfigyelitek azt. Néha így adsz magadnak egy lehetőséget, hogy megmutasd, hogy megváltoztál és fejlődsz. Ugyanolyan körülmények közé helyezed magad, és ellenőrzöd, hogy ugyanúgy reagálsz-e.


Végső soron természetesen jobb módon akarsz reagálni, mint korábban, amikor pontosan ugyanabban a tapasztalatban volt részed, és ez a válasz tőled függ. Akkor határozhatjátok meg, hogyan reagáltok valamire, amikor tudatában vagytok, és amikor eléggé lelassultok ahhoz, hogy befogadjátok, felismerjétek, hogy mit éreztek vele kapcsolatban, és feldolgozzátok ezeket az érzéseket. Valaki, aki reagál, általában nincs tudatában annak, hogy mit érez, amíg a reakciója meg nem történt, és ezek a reakciók általában olyan szavakkal vagy tettekkel történnek, amelyek egy alacsonyabb rezgésű helyről jönnek. De nem kell újra létrehoznot