top of page
Keresés

A küldetésed és a lelked célja az életben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Számos javaslatunk van mindannyiótok számára, mivel látunk benneteket ott a Földön, és keressük a módját, hogy hogyan tudnátok egységesebb kollektívaként előrehaladni. Tudjuk, hogy azok közületek, akik ébren vannak, és akik szolgálatra vágynak, keresik azokat a módokat, amelyekkel segíthetnek, különösen, amikor azokról van szó, akiket rosszul kezeltek, nem tiszteltek, és akiket már jó ideje nem tekintenek egyenlőnek a társadalmatokban. Most olyan helyzetben találjátok magatokat, ahol oly sok mindent el lehet érni, és oly sokan vagytok, akik célt, küldetést kerestek, valamit, amit az egész emberi kollektíva megsegítésére tehetnétek.


Most van itt az ideje, hogy magatokon dolgozzatok, és aztán megkérdezzetek másokat, hogyan tudnátok segíteni. Először magatokon dolgozzatok. Jussatok el arra a helyre, ahol erősnek és magabiztosnak érzitek magatokat, és hogy van valami, amit adhattok, ami értéket képvisel. Legtöbbetek egész életében felajánlotta a jelenlétét, és azt a magas rezgést, amit képes volt magában tartani, és ezek voltak azok az ajándékok, amelyeket az emberi kollektívának ajánlott fel, és különösen azoknak, akiknek leginkább szükségük van támogatásra, akiknek szükségük van valakire, aki mellettük áll és ül, és meghallgatja a történetüket. Ők lesznek azok, akik feléd fordulnak, és a magas rezgés miatt, amit tartasz, beszélgetni akarnak majd veled.


Sokan vannak a világotokban ebben az időben, akik csak más embereket keresnek, akik meghallgatják, akik hallják a történeteiket. Ők csak azt kérik, hogy azok, akiknek valamilyen okból kifolyólag könnyebb életük volt, hallgassanak meg benneteket. Ez az, amire most szükségük van. Azok, akikkel rosszul bántak, akiket nem tiszteltek, akiket elnyomtak, ők azok, akiknek ti azért vagytok ott, hogy ebben az időben a szolgálatukra legyetek. Ti, akik ébren vagytok, ti vagytok a nagy egyesítők. Ti vagytok azok, akik egyesíteni tudják ezt a kollektívát, mert megértitek, hogy végső soron nincsenek "ők". Csak ti vagytok. Csak egy van. Csak a Forrás van, és csak a szeretet van, és mindannyian azért létezünk, hogy ezt megismerjük, hogy megtapasztaljuk.


Amikor tehát látjátok a világotok jelenlegi problémáit, tekintsetek rájuk úgy, mint egy lehetőségre, hogy ez a szeretet legyetek bárki számára, akinek szüksége van rá. És ahogy már sokszor mondtuk, azok közületek, akik elvégzik a munkát önmagukon és magasabb rezgést ajánlanak fel, fényt fognak árasztani azok felé, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, és ők meg fognak találni titeket, és képesek lesznek segíteni. És sokatok számára ez lesz a kezdete annak, hogy úgy érezzétek, megtaláltátok életetek célját.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page