top of page
Keresés

A küldetésed és a lelked célja az életben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Számos javaslatunk van mindannyiótok számára, mivel látunk benneteket ott a Földön, és keressük a módját, hogy hogyan tudnátok egységesebb kollektívaként előrehaladni. Tudjuk, hogy azok közületek, akik ébren vannak, és akik szolgálatra vágynak, keresik azokat a módokat, amelyekkel segíthetnek, különösen, amikor azokról van szó, akiket rosszul kezeltek, nem tiszteltek, és akiket már jó ideje nem tekintenek egyenlőnek a társadalmatokban. Most olyan helyzetben találjátok magatokat, ahol oly sok mindent el lehet érni, és oly sokan vagytok, akik célt, küldetést kerestek, valamit, amit az egész emberi kollektíva megsegítésére tehetnétek.


Most van itt az ideje, hogy magatokon dolgozzatok, és aztán megkérdezzetek másokat, hogyan tudnátok segíteni. Először magatokon dolgozzatok. Jussatok el arra a helyre, ahol erősnek és magabiztosnak érzitek magatokat, és hogy van valami, amit adhattok, ami értéket képvisel. Legtöbbetek egész életében felajánlotta a jelenlétét, és azt a magas rezgést, amit képes volt magában tartani, és ezek voltak azok az ajándékok, amelyeket az emberi kollektívának ajánlott fel, és különösen azoknak, akiknek leginkább szükségük van támogatásra, akiknek szükségük van valakire, aki mellettük áll és ül, és meghallgatja a történetüket. Ők lesznek azok, akik feléd fordulnak, és a magas rezgés miatt, amit tartasz, beszélgetni akarnak majd veled.


Sokan vannak a világotokban ebben az időben, akik csak más embereket keresnek, akik meghallgatják, akik hallják a történeteiket. Ők csak azt kérik, hogy azok, akiknek valamilyen okból kifolyólag könnyebb életük volt, hallgassanak meg benneteket. Ez az, amire most szükségük van. Azok, akikkel rosszul bántak, akiket nem tiszteltek, akiket elnyomtak, ők azok, akiknek ti azért vagytok ott, hogy ebben az időben a szolgálatukra legyetek. Ti, akik ébren vagytok, ti vagytok a nagy egyesítők. Ti vagytok azok, akik egyesíteni tudják ezt a kollektívát, mert megértitek, hogy végső soron nincsenek "ők". Csak ti vagytok. Csak egy van. Csak a Forrás van, és csak a szeretet van, és mindannyian azért létezünk, hogy ezt megismerjük, hogy megtapasztaljuk.


Amikor tehát látjátok a világotok jelenlegi problémáit, tekintsetek rájuk úgy, mint egy lehetőségre, hogy ez a szeretet legyetek bárki számára, akinek szüksége van rá. És ahogy már sokszor mondtuk, azok közületek, akik elvégzik a munkát önmagukon és magasabb rezgést ajánlanak fel, fényt fognak árasztani azok felé, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, és ők meg fognak találni titeket, és képesek lesznek segíteni. És sokatok számára ez lesz a kezdete annak, hogy úgy érezzétek, megtaláltátok életetek célját.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".