top of page
Keresés

A következő lépések, amelyeket felébredt lényként teszel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon lelkesek vagyunk azzal kapcsolatban, ahogyan az emberiség kollektívaként megteszi a következő lépéseket, amelyek szükségesek a spirituális evolúciótokhoz. Észrevettük, hogy egyre többen vagytok képesek tanúi lenni a saját gondolataitoknak, hiedelmeiteknek és hajlamaitoknak, és észrevettük, hogy nagyon sok ember megállítja magát, hogy ne ismételje azokat a mintákat, amelyeket még azelőtt állítottak be, hogy a fizikai testükbe születtek volna. Megáldottak benneteket a tudatosság erejével. Ez egy olyan erő, amivel kevesen rendelkeznek, az emberi népesség egészét tekintve. Van azonban elég tudatosság ahhoz, hogy eljussunk a pozitív várakozás ezen pontjára.


És minél többen vagytok, akik rendelkeztek ezzel a tudatossággal, annál inkább vezettek másokat is ebbe a tudatosságba. A hajlandóságotok, hogy magatokban keressétek ezeket a tudattalan tendenciákat, inspiráló. Segítitek embertársaitokat az ébredésben azzal a képességetekkel, hogy meglátjátok, hogyan kezdődött a programozásotok, és hogyan lehet azt lebontani. Óriási munkát végeztek azzal, hogy elengeditek azt, ami már nem szolgál benneteket, és ezzel megkönnyítitek az emberiség többi részének, hogy ugyanezt tegye. Ahogy már sokszor mondtuk korábban, ti vagytok a vezetők. Ti vagytok azok, akikhez mások fordulnak, amikor szükségük van rátok, vagy amikor nem tudnak értelmet adni valaminek a tapasztalataikban.


Ti vagytok azok, akik hajlandóak voltak a fekete bárányok, a kitaszítottak, a peremvidékiek lenni. És nagyon sokan profitálnak abból a hajlandóságotokból, hogy ennyire kívül álltok a normán. Ők profitálnak abból, hogy hajlandóak vagytok valami olyan radikálisat tenni, mint megkérdőjelezni a saját gondolataitokat és meggyőződéseiteket. Minél inkább kikapcsoljátok magatokat a rátok zúduló információkból, és ráhangolódtok arra, ami bennetek van, annál inkább rá fogtok jönni, hogy az önismeretnek ezt az erejét könnyebben megtaníthatjátok másoknak, mint bármi mást, amit az asztalra t