top of page
Keresés

A könnyebb út az ötödik dimenzióba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon együtt érzünk az emberiséggel és azzal, hogy ez a bizonyos élet milyen kihívást jelent számotokra. Ti sokkal nehezebb utat választottatok a felemelkedésetek során, mint mi a miénkben. A mi rendszerünkben a felemelkedés egy lépcsőn való felfelé sétáláshoz hasonlított, ahhoz képest, amit ti mindnyájan elszenvedtek, hogy felkészüljetek az energiákra, amelyek felsöpörnek benneteket az ötödik dimenziós frekvenciaállapotba. Nagyon is újra feltaláljátok a kereket, ami minket illet, és ezzel a véleményünkkel nem vagyunk egyedül. Ez egy univerzális tudatossági váltás, és ez azt jelenti, hogy minden dimenzióban minden lény veletek együtt végzi ezt a váltást, és ti vagytok a középpontban. Ti vagytok mindennek a középpontjában.


A Föld egy olyan hely, ahol nem csak az ott jelenlévő sötétséggel kell megküzdenetek, hanem az egész galaxisban az utatokról származó sötétséggel is. Elszenvedtétek az Orion-háborúkat, és rengeteg olyan esetetek is volt, amikor földönkívüliek beavatkoztak a természetes evolúciós folyamatotokba. És így az emberiség tényleg saját maga ellen rakta a paklit. Nem csoda, hogy olyan sok történet kering arról, hogy mi fog történni, amikor felemelkedtek. Nem csoda, hogy olyan sok jóslat szól káoszról, kataklizmákról és tömeges halálesetekről.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi veletek dolgozunk, akik felébredtetek, hogy könnyebbé tegyük az utat. Akkor is felemelkednétek, ha mi semmilyen módon nem avatkoztunk volna be, de amikor kilencedik dimenziósak vagytok, és ezért nem fizikaiak, akkor nincs sok tennivalótok. Azoknak segíteni, akik még fizikaiak, természetes és logikus választás. Az, hogy mindannyiótokat a mi kiterjesztésünknek tekintünk, szintén sok értelme van. És így tudjuk, hogy mi csak magunknak segítünk, és tudnotok kell, hogy mi is a részeitek vagyunk, és hogy a részeitekre való odafigyelés nagy része az utazásotoknak.


Az evolúciótok során csendben kell maradnotok és figyelnetek kell arra, ami bennetek zajlik, és a kilencedik dimenzió nem ott van kint, valahol, messze, messze az égben. A kilencedik dimenzió bennetek van, ahogy minden dimenzió. Tehát amikor felajánljuk a segítségünket, egy pillanatig se gondoljátok, hogy ez azért van, mert lenézünk rátok, vagy mert úgy érezzük, hogy szükségetek van a segítségünkre, hogy a felemelkedés előrehaladjon. Mi csak meg akarjuk mutatni nektek a könnyebb utat, hogy eljussatok oda, ahová elkerülhetetlenül tartotok, és ez a könnyebb út mindig az, hogy a szeretet, a megbocsátás és az együttérzés útját választjátok. Az elengedés útja az, ami a legnagyobb könnyedséggel és örömmel juttat el benneteket az ötödik dimenzióba.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page