top of page
Keresés

A könnyebb út az ötödik dimenzióba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon együtt érzünk az emberiséggel és azzal, hogy ez a bizonyos élet milyen kihívást jelent számotokra. Ti sokkal nehezebb utat választottatok a felemelkedésetek során, mint mi a miénkben. A mi rendszerünkben a felemelkedés egy lépcsőn való felfelé sétáláshoz hasonlított, ahhoz képest, amit ti mindnyájan elszenvedtek, hogy felkészüljetek az energiákra, amelyek felsöpörnek benneteket az ötödik dimenziós frekvenciaállapotba. Nagyon is újra feltaláljátok a kereket, ami minket illet, és ezzel a véleményünkkel nem vagyunk egyedül. Ez egy univerzális tudatossági váltás, és ez azt jelenti, hogy minden dimenzióban minden lény veletek együtt végzi ezt a váltást, és ti vagytok a középpontban. Ti vagytok mindennek a középpontjában.


A Föld egy olyan hely, ahol nem csak az ott jelenlévő sötétséggel kell megküzdenetek, hanem az egész galaxisban az utatokról származó sötétséggel is. Elszenvedtétek az Orion-háborúkat, és rengeteg olyan esetetek is volt, amikor földönkívüliek beavatkoztak a természetes evolúciós folyamatotokba. És így az emberiség tényleg saját maga ellen rakta a paklit. Nem csoda, hogy olyan sok történet kering arról, hogy mi fog történni, amikor felemelkedtek. Nem csoda, hogy olyan sok jóslat szól káoszról, kataklizmákról és tömeges halálesetekről.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi veletek dolgozunk, akik felébredtetek, hogy könnyebbé tegyük az utat. Akkor is felemelkednétek, ha mi semmilyen módon nem avatkoztunk volna be, de amikor kilencedik dimenziósak vagytok, és ezért nem fizikaiak, akkor nincs sok tennivalótok. Azoknak segíteni, akik még fizikaiak, természetes és logikus választás. Az, hogy mindannyiótokat a mi kiterjesztésünknek tekintünk, szintén sok értelme van. És így tudjuk, hogy mi csak magunknak segítünk, és tudnotok kel