top of page
Keresés

A könnyű ösvény az Ötödik Dimenzióba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amiről látjuk, hogy mostanában ott a Földön elértetek. Tudjuk, hogy azok közületek, akik ébren vannak, olyan döntéseket hoznak az életükben, amelyek közelebb viszik őket a Forráshoz, közelebb az igazi énjükhöz, a lelkükhöz. Tudjuk ezt, mert megfigyelünk titeket, és mert kinyújtjátok felénk a kezeiteket, mind alvó, mind ébrenléti állapotban. Tudjuk, hogy mik a prioritásaitok, és látjuk, hogy a felemelkedésre irányuló tudatos szándékotok révén egyre magasabb és magasabb tudatállapotokat értek el.


A felemelkedés nem csak arról szól, hogy egy jobb helyre mentek, ahol minden könnyebb mindannyiótok számára. A felemelkedés arról szól, hogy önmagatok jobb változatává váljatok, amely jobban összhangban van valódi természetetekkel, mint feltétel nélküli szeretet. És azt látjuk, hogy napról napra egyre inkább olyan döntéseket hoztok, amelyek ehhez a valósághoz igazítanak benneteket, és ennek nagyon jó oka van, hogy ez miért történik. A körülöttetek lévő és a bennetek lévő energiák erre bátorítanak benneteket, és rosszabbul érzitek magatokat, ha nem teszitek. A döntéseitek következményei rosszabbak, ha a választásotok valami másra irányul, mint arra, hogy azzá váljatok, akik valójában vagytok.


Azok, akik ébren vagytok, érzékenyebbnek, empatikusabbnak, érzelmesebbnek születtek, és tudtátok, hogy eléggé érdekel titeket, hogyan érzitek magatokat ahhoz, hogy tegyetek valamit, ha nem érzitek jól magatokat. És most éppen itt tartotok; tesztek valamit. Átváltoztok, nem csak egy másik dimenzióba, hanem azt is megváltoztatjátok, ahogyan magatokat, másokat, a Földet, a Forrást és minden valóságot látjátok, amivel találkoztok. Ezek azok az eltolódások, amelyek az ötödik dimenzióba vezető könnyű ösvényhez igazítanak benneteket. Ez az az út, amelyen mindannyian járni akartok, és mivel sokkal pontosabban érzitek, ha nem ezt választjátok, azt látjuk, hogy egyre gyakrabban választjátok azt, hogy igazodjatok ahhoz, akik és amik valójában vagytok.


Most talán elgondolkodtok azon, hogy ez hogyan hat mindenki másra a Földön. Amikor azokat a döntéseket hozzátok meg, amelyek miatt jobban érzitek magatokat, akkor ennek az az igazán nagyszerű eredménye, hogy jobb életet éltek. És mivel jobb életet éltek, mások is tudni akarják, mi a titkotok, és a nyomotokba akarnak lépni. Mások is tudni akarják, hogy mit tudtok, és megkérdezik tőletek, ti pedig elmondjátok nekik, és lehet, hogy elsőre nem fog átjönni. Lehet, hogy először kétkedve néznek rád. De végül megjön az eszük, és rájönnek, hogy azt mondjátok nekik, hogy náluk van a királyság kulcsa, és tudni akarják majd, hogyan alkalmazzák a tudást, amit átadtok nekik.


Ez az az utazás, amelyen mindannyian, mint a felébredt kollektíva, részt vesztek. És ez az, amiért ott vagytok, hogy megtanítsatok másoknak, és így vezettek másokat a legnagyobb könnyedséggel az ötödik dimenzióba vezető útjukra. Látjátok, ez ilyen egyszerű. Ennél nem bonyolultabb, és nem számít, mennyire szereti az elmétek a bonyolult történetet, ez mindig olyan egyszerű és könnyű lesz, mint a szeretet választása. És mint a szeretet, ami ti vagytok, ez a döntés nem okoz gondot.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page