top of page
Keresés

A kérdés, amire mindig is válaszolni akartál

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Mindannyiótokhoz a tudatosság magasabb szintjéről kapcsolódunk, amit birtoklunk, és ezt a szeretet helyéről tesszük, mivel arra törekszünk, hogy több szeretetet és fényt adjunk nektek a létezés e magasabb síkjáról. Arra törekszünk, hogy jobban megértsük azokat a módokat, amelyekkel képesek vagytok megnyílni, hogy befogadjátok a szeretetet, ami körülöttetek van, és természetesen bennetek is. Tudjuk, hogy a szeretet a válasz, és tudjuk, hogy sokan közületek is megértik, hogy ez igaz.


És úgy tekinthetitek életetek célját, hogy ezt az igazságot hogyan alkalmazzátok gondolatban, szóban és tettben. Más szavakkal, hogyan tudtok szeretet lenni fizikai formában? Ez a kérdés. Ez az a kérdés, amire mindannyian válaszolni akartatok a tapasztalatokon keresztül, és ezért teremtitek meg ezeket a tapasztalatokat, néhányukat tudatosan, néhányukat tudattalanul, hogy megadja nektek ezeket a lehetőségeket, hogy szeretetté váljatok. És persze bonyolulttá kell válnia annak érdekében, hogy mindent érezhessetek, hogy teljesebben megismerhessétek magatokat.


Ezért bonyolult életet éltek és bonyolult kapcsolatokat alakítotok ki, és gyakran igyekeztek mindezt rendezni, egy pillanatra megfeledkezve az egyetlen igaz igazságról - minden és mindenki szeretet, amely arra törekszik, hogy teljesebben megismerje önmagát, és tapasztalati úton megismerje önmagát. És ezért mi mindig visszavezetünk benneteket a szívetekhez, mert ez az igazság mindig ott fut. Ezt az igazságot érzitek, elismeritek, és ez az az út, ahogyan a legmagasabb rendű énetekként működtök a világban.


Szívből akartok jönni és szívből beszélni. Szívközpontúak és jelenlévők akartok lenni a pillanatban, keresve ennek a pillanatnak a lehetőségét, hogy szeretet legyetek. Ha így fogalmazzuk meg nektek, ez nem túl bonyolult. Bonyolulttá akkor válik, ha elkezdtek gondolkodni rajta. Amikor elkezditek mérni, számszerűsíteni, címkékkel ellátni. Ha jobban érdekelne benneteket, hogy mit éreztek, sokkal könnyebbé tehetnétek a dolgokat magatok számára. Követnétek az érzéseiteket; a szívetekre hallgatnátok, és a lehető legmagasabb rezgésre hangolnátok magatokat, ami mindig nagyon hasznos, függetlenül attól, hogy mit szeretnétek elérni az életetekben.


Bennetek van ez a központ, ez a hely a mellkasotokban, ahol ti lehettek Minden-Ami-Van. Lehettek a Forrás. Lehettek szeretet, vagy elfelejthetitek az egyetlen igaz igazságot, és visszatérhettek a mentális tornához. Amikor nem tudjátok, hogy mit tegyetek az életetekben előforduló bonyolult helyzetek valamelyikében, csak térjetek vissza a szívetekhez. Küldjetek szeretetet a problémára, és tegyétek ezt makrokozmikus szinten is. Küldjetek szeretetet Indiának, Szíriának, Palesztinának és Izraelnek. Legyetek az a szeretet, amire a világnak most szüksége van, és beteljesítitek a létezésetek célját. Sokkal jobb életetek is lesz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page