top of page
Keresés

A jelenlegi energiák, a nagy és hatalmas változások és te

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy mit fogtok tenni a jelenlegi energiákkal, amelyekben megvan a képesség, hogy ilyen nagy változásokat hozzanak az életetekben, majd a világotokban. És tudjuk, hogy azok közületek, akik megnyíltak ezeknek az energiáknak, már érezték erejüket és a potenciális hatásukat. Most arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy álmodjatok nagyot, és pozitív várakozással tekintsetek a hatalmas változásokra, amelyeket látni szeretnétek, nem csak ezen erőteljes energiák miatt, amelyek rátok nehezednek, hanem azért is, mert ti magatok is mennyire erőteljesek vagytok. Nem kell várnotok arra, hogy valami történjen odakint, az idézőjeles "való világban".


Mindig megvan a képességetek arra, hogy befelé menjetek, és megtaláljátok azt a valóságot, megtaláljátok azt a tapasztalatot, megtaláljátok azt a körülményt saját magatokban. A világotok mindig belülről kifelé fog létrejönni. Nem azért vagytok ott, hogy feleslegesen szenvedjetek. Azért vagytok ott, hogy megnézzétek a szenvedést az életetekben és a körülöttetek lévő életekben, és feltegyétek magatoknak a kérdést: "Hogyan tehetnénk ezt jobbá?".


És természetesen vannak olyan lépések, amelyeket megtehettek. Mindig lesznek olyan cselekvések, amelyek elérhetőek számotokra. Mindig lesznek szavak, amelyeket kimondhattok, amelyek erőteljesek és inspirálóak lesznek, de aztán oda kell mennetek, ahol a valódi erőtök van, és meg kell keresnetek magatokban azt a rezgést, amelyet szeretnétek, ha az életetek és a rajtatok kívüli világ tükrözné.


A mostani idők egyik előnye, hogy több lehetőségetek van arra, hogy befelé menjetek, és minden bizonnyal kihasználhatjátok azt az időt, amit nem utazással és másokkal való találkozással töltötök, hogy több időt töltsetek meditációval, a csakráitokra és az érzelmeitekre összpontosítva. Egy egész univerzumot építhettek magatokban, ami annyira kedves és gyönyörű, hogy ezután nem várjátok, hogy bármi történjen, nem várjátok, hogy feloldják a mandátumokat, nem aggódtok az utazási tilalmak miatt.


Most van választásotok, és az időzítés nem is lehetne jobb mindannyiótok számára, hogy felfedezzétek, mit lehetséges éreznetek, ha a kint zajló dolgokról átállítjátok a fókuszt arra, ami bennetek zajlik. Olyan sok lehetőség van, amit még fel kell szabadítanotok magatokban, hogy nagyon izgatottak vagyunk azokért, akik megkapják ezt az üzenetet és komolyan veszik. Igen, a rátok ható energiáknak megvan a képessége, hogy nagy és hatalmas változásokat idézzenek elő a világotokban, de még mindig szükségük van társ-teremtő partnereikre, és társ-teremtő partnereik ti vagytok, mindig is azok voltatok és mindig is azok lesztek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page