top of page
Keresés

A jelenlegi és a közelgő márciusi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozzuk nektek ezt az üzenetet, mert tudjuk, hogy milyen sokan szeretnétek a változatosság kedvéért jó híreket kapni, és észrevettük, hogy hihetetlenül jól fogadjátok azokat az energiákat, amelyek azért érkeznek, hogy mindannyiótokat támogassanak és veletek együtt teremtsenek. Túlszárnyaltátok a legtöbbek várakozásait, és lehetővé tettétek, hogy a benneteket segítő és támogató lények, mint mi magunk is, még tovább és mélyebbre menjenek.


Most már képesek vagyunk mindannyiótokat elérni a koronacsakrákon keresztül, bármikor, mert hajlandóak vagytok megnyílni a magasabb frekvenciájú energiáknak. Ez azt jelenti, hogy közvetlenebb kommunikációra számíthattok a hozzánk hasonlókkal, és azonnali letöltésekre számíthattok, amikor kéritek őket, és amikor szívetekben nyitottak vagytok a fogadásukra.


A koronacsakrátok nyitva van, de még mindig képesnek kell lennetek befogadni az energiákat, és ezért van szükségetek arra, hogy a szívetek nyitott legyen. Ezért olyan fontos számotokra, hogy ne akadályozzátok meg magatokat azzal, hogy a gondolkodással elkerüljétek, hogy megkapjátok azt, amit kértetek, és amit mi és a többiek, akik segítenek nektek, szabadon adunk nektek. Ez nagyon jó előjel mindannyiótok számára a közelgő márciusi energiákkal kapcsolatban, valamint a napéjegyenlőségi energiákkal kapcsolatban, amelyek nagyon hamarosan elérkeznek hozzátok.