top of page
Keresés

A jövő pillanata, amely összehozza az emberiséget

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Rengeteg lehetőséget adunk magunknak arra, hogy az emberiséget a legkülönbözőbb nézőpontokból és szemszögekből lássuk. Tudjuk, hogy ha mindannyiótokat csak egy szűk szemüvegen keresztül nézzük, az nem szolgál sem titeket, sem minket. Azt is tudjuk, hogy ahhoz, hogy mindannyiótoknak segíteni tudjunk, hatékonyaknak kell lennünk, és pontosan meg kell értenünk, hogy mire van szükségetek. Ez az egyik oka annak, hogy oly sokan találkoztok velünk az asztrálsíkon éjszaka. Beszélhetünk veletek azokról a kérdésekről, amelyekkel egyénként szembesültök, és azokról a kérdésekről, amelyekről tudjátok, hogy az emberiség egésze előtt állnak.


És azáltal, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba kerülünk, azt is láthatjuk, hogy a különböző emberek hogyan élik meg ugyanazt a dolgot. Mindenki másképp éli meg most a Földön, mert ez szükséges ahhoz, hogy a Forrás profitálhasson mindebből és kitágulhasson. És ne feledjétek, a Forrás Ti vagytok, és Ti Forrás vagytok, ezért kérlek, ne gondoljátok, hogy egy rajtatok kívül létező entitás nevében szenvedtek, ami nem ti vagytok, mert ez nem így van. Ti ott vagytok a Forrásként, azt színlelve, hogy emberek vagytok, hogy emberi tapasztalataitok vannak, hogy emberi érzelmeket éreztek, és hozzáadjátok ahhoz, ami Ti vagytok.


És a különbségek és a változatosság az, ami a földi tapasztalatot olyan csodálatosá teszi. Az egyformaság nem csodálatos, még ha szeretsz is olyan emberekkel lógni, akik osztoznak az érdeklődési körödben és a hitedben, akkor van lehetőséged arra, hogy azt tedd, amit mi teszünk, ha van valamiféle véleménykülönbség. Ilyenkor lehetőséged van arra, hogy valaki más szemével nézz valamit, mert szereted azt az embert, és mert meg akarod érteni, hogy mit él át. Néha nem tudsz azonosulni azzal, amit valaki más átél, mert annyira különbözik a te élettapasztalatodtól és a te körülményeidtől, de együtt tudsz érezni.


Rá tudsz jönni, hogy az illető szenved; az illető olyasmit érez, amit nem akar érezni, és ehhez tudsz viszonyulni. És ez az, ami közös bennetek minden embertársatokkal, és ez az, ami össze fogja hozni az emberiséget, amikor az emberek egyszer és mindenkorra megértik, hogy a szíveteken, az érzéseiteken és az érzelmeiken keresztül kapcsolódtok egymáshoz. Lehet, hogy az elme szintjén soha nem értetek egyet, de mindig tudtok azonosulni azzal az igazsággal, hogy valaki más is érzi azt, amit ti éreztek időnként, hogy ő is emberi tapasztalatot él át, akárcsak ti. És amikor felismeritek, hogy mindannyian egyek vagytok, és hogy oly sokféleképpen kapcsolódtok egymáshoz, akkor szerethetitek egymást a különbségek ellenére is, amelyek a Forrásnak ezt a sokféleséget adják.


Megtanulhattok békét kötni ezekkel a különbségekkel, ahelyett, hogy ezek alapján határoznátok meg magatokat, és kis csoportokba sorolnátok magatokat. Amikor egy csoport démonizál egy egész csoportot, amely valamilyen módon különbözik tőle, akkor valami nagyon természetellenes történik. És megint csak az elme az, ami ezt teszi, és ezért fogunk mindig megpróbálni benneteket meggyőzni arról, hogy menjetek a szívetekbe, és érezzétek az érzéseiteket, azokat az érzéseket, amelyek összekötnek és összetartanak benneteket, mint egy emberi családot. Ez vagytok ti, ez az, ami vagytok, és ez az, amiért ott vagytok, hogy felismerjétek egymásban. Ezután elérkeztek a következő lépéshez, és a következő lépés az, hogy felismerjétek az isteniséget minden embertársatokban és minden lényben az egész univerzumban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page