• Fehér Katalin

A jövő, amit társ-teremtettél, itt van

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Sok lehetséges jövőképet vizsgálunk az emberiség számára ebben az időben, és ezt nagy izgalommal tesszük, mert látjuk, hogy képesek voltatok nagyon tudatosan megteremteni ezeket az idősíkokat mindazzal, amit kértetek ennek a világjárványnak az eredményeként. Nos, különböző emberek egy mindenki számára jobb jövő különböző aspektusait kérték, és ez az, ahogyan ti akaratlanul is együtt dolgoztok, a különbözőségeitek ellenére. Mindegyikőtöknek más a prioritása, és ezek a prioritások miatt máshogyan összpontosítotok, mint más, aki ugyanabba a családi csoportba tartozik, és bizonyára más prioritásokat tartotok fenn, mint a szomszédaitok és munkatársaitok, barátaitok és ismerőseitek.


Ha mindezeket a prioritásokat összeadjátok, akkor jobb közös jövőtök lesz, mint amit egyedül el tudnátok képzelni. Előnyöd származik abból, amit valaki, akit egyáltalán nem ismersz, aki a világ másik felén él, a jobb holnapról alkotott elképzelésében megálmodik. Nagyon sok ember nélkülözött valamit, amit szeretett volna az elmúlt másfél évben ott a Földön, és azok a vágyak, amelyekhez az általatok megélt dolgok eredményeként hozzáfértek, óriásiak mindahhoz képest, amire vágytatok, mielőtt ez az egész elkezdődött.


A jobb jövő, amit közösen teremtetek, már létezik, és most itt az ideje, hogy összehangolódjatok vele. Ez azt jelenti, hogy itt az ideje túllépni azon, hogy kit éreztek felelősnek azért az életért, amit most éltek, és túl kell lépnetek azokon a félelmeken, amiket az emberek az emberiség jövőjével kapcsolatban kitalálnak. Ha elég hosszú időre le tudjátok csökkenteni az ellenállásotokat ahhoz, hogy arra összpontosítsatok, amit közösen hoztatok létre, ígérjük, hogy mindenki, aki ezt megteszi, több mint elégedett lesz. El leszel ragadtatva attól, hogy mi felé mozdultok el ebben az időben. Elvégeztétek a kemény munkát és a nehéz munkát, hogy átéljétek ezt az időszakot, és most lehetőségetek van arra, hogy learassátok a gyümölcsöt, hogy learassátok a saját teremtéseteket. És ez sokkal könnyebb, mint gondolnátok.


Csak el kell engednetek azt, ami ellen most küzdötök, és meg kell nyílnotok ezeknek a valóságoknak, amelyek ott vannak, közvetlenül előttetek, és megérettek a szedésre. Mindannyiótoknak tudnotok kellene, mert vártatok és vártatok arra, hogy valami megváltozzon, hogy a dolgok jobbra forduljanak, és ez meg is fog történni, mert mindig megtörténik. De mindez sokkal gyorsabban és kevesebb küzdelemmel jöhet el hozzátok, ha egyszerűen csak igazodtok ahhoz a jövőhöz, amelyet mindannyian közösen teremtettetek a Föld bolygón való élet számára, egy olyan élethez, amelyben mindenki egyet fog tudni érteni, hogy jobb, mint az, amit a világjárvány kezdete előtt éltetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."