top of page
Keresés

A hatalmas erejű 2022. augusztusi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon izgatottak vagyunk az augusztus hónap miatt, hogy elhozzuk nektek mindazt, amit kínál. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy az ebben az időben érkező energiák célja, hogy támogassák a tudatosság teljes átalakulását mindenkinek ott a Föld bolygón, aki készen áll egy ilyen változásra. Azok, akik még nem állnak készen, még mindig ott lesznek az energiák a mezőjükben, amikor készen állnak.


Egy mélyreható átalakulásról beszélünk, egy radikális változásról abban, ahogyan mindannyian magatokra, egymásra és a rajtatok kívüli világra tekintetek. Ezek azok az energiák, amelyek már hatással vannak rátok, és amelyek a tudatosság következő szintjére mozdítanak el benneteket, amelyre készen álltok ebben az időben. Készen álltok arra, hogy még többet testesítsetek meg a Forrásenergia Önvalótokból, és ezt mi is érezzük, ahogyan az összes többi lény is, akik itt vannak a magasabb birodalmakban. A kezdetektől fogva mindannyian arra törekedtünk, hogy rávegyünk benneteket, hogy engedjetek be többet a valódi énetekből. És úgy érezzük, hogy minden másból eleget fedeztetek fel ahhoz, hogy most eljussatok arra a pontra, ahol készen álltok arra, hogy teljesebbé váljatok egész énetekből.


Vannak olyan pillanataitok az életetekben, amelyek átalakítóak, és sokan közületek időről időre beszélnek ezekről, de azok a tapasztalatok, amelyeknek semmi közük ahhoz, ami odakint a fizikai világban történik, azok azok, amelyek a legmélyebben átalakítanak benneteket. Mindannyian készen álltok arra, hogy még többet tapasztaljatok meg a fényből és a szeretetből, a Forrás tudatosságából. Készen álltok erre a tapasztalatra, ha fogadjátok ezt az üzenetet. Ahogy mondtuk, mások várni fognak, amíg készen állnak; megvan a saját időzítésük, és a vezetőik segítenek meghatározni, hogy mi az a tökéletes időzítés.


De ti, akik a Felébredt Kollektíva részei vagytok, képesek vagytok arra, hogy egy szempillantás alatt megváltozzatok, és mi éreztük bennetek a készséget erre. Ezért számíthattok arra, hogy az átalakulásotok egy pillanat alatt vagy egyik napról a másikra bekövetkezik. Számíthattok arra, hogy teljesen összehangolva érzitek magatokat a Forrással, és soha többé nem engeditek el ezt az érzést. Elég éberek vagytok ahhoz, hogy ezt megtehessétek. Készen álltok rá, és most eljött az idő. Augusztus az a hónap, amikor elegendő energia fog összejönni ahhoz, hogy ez mélyreható módon megvalósuljon, és mindannyian már régóta készültök erre a pillanatra.


Elvégeztétek a munkátokat. Elég energiát hasznosítottatok a 2022. augusztusi energiákhoz vezető energiákból ahhoz, hogy képesek legyetek kezelni ezt a beáramlást. A testetek készen áll, és az elmétek is készen áll. Energetikailag sokan közületek már jó ideje éreztétek, hogy készen álltok, de több átalakulásra volt szükségetek fizikai és mentális szinten, és most megkaptátok, és itt vagytok. És most számíthattok arra, hogy sokkal többet kaptok, mint csak egy csakrafrissítést vagy csak az ajándékaitok aktiválását. Arra számíthattok, hogy sokkal békésebbnek és egynek érzitek magatokat Mindazzal, ami Van, mert ez az, amire egész életetekben építettetek, és már nagyon várjuk, hogy lássuk, mit tesztek legközelebb, amikor teljesen hozzászoktok ezekhez az augusztusi energiákhoz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page