top of page
Keresés

A hatalmas erejű 2022. augusztusi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon izgatottak vagyunk az augusztus hónap miatt, hogy elhozzuk nektek mindazt, amit kínál. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy az ebben az időben érkező energiák célja, hogy támogassák a tudatosság teljes átalakulását mindenkinek ott a Föld bolygón, aki készen áll egy ilyen változásra. Azok, akik még nem állnak készen, még mindig ott lesznek az energiák a mezőjükben, amikor készen állnak.


Egy mélyreható átalakulásról beszélünk, egy radikális változásról abban, ahogyan mindannyian magatokra, egymásra és a rajtatok kívüli világra tekintetek. Ezek azok az energiák, amelyek már hatással vannak rátok, és amelyek a tudatosság következő szintjére mozdítanak el benneteket, amelyre készen álltok ebben az időben. Készen álltok arra, hogy még többet testesítsetek meg a Forrásenergia Önvalótokból, és ezt mi is érezzük, ahogyan az összes többi lény is, akik itt vannak a magasabb birodalmakban. A kezdetektől fogva mindannyian arra törekedtünk, hogy rávegyünk benneteket, hogy engedjetek be többet a valódi énetekből. És úgy érezzük, hogy minden másból eleget fedeztetek fel ahhoz, hogy most eljussatok arra a pontra, ahol készen álltok arra, hogy teljesebbé váljatok egész énetekből.


Vannak olyan pillanataitok az életetekben, amelyek átalakítóak, és sokan közületek időről időre beszélnek ezekről, de azok a tapasztalatok, amelyeknek semmi közük ahhoz, ami odakint a fizikai világban történik, azok azok, amelyek a legmélyebben átalakítanak benneteket. Mindannyian készen álltok arra, hogy még többet tapasztaljatok meg a fényből és a szeretetből, a Forrás tudatosságából. Készen álltok erre a tapasztalatra, ha fogadjátok ezt az üzenetet. Ahogy mondtuk, mások várni fognak, amíg készen állnak; megvan a saját időzítésük, és a vezetőik segítenek meghatározni, hogy mi az a tökéletes időzítés.