top of page
Keresés

A hatalmas erők ebben az univerzumban

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve



"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Akkor vagyunk a legjobban érző térben, amikor arról elmélkedünk, hogyan segíthetnénk a legjobban az emberiségnek, mert ott van ránk a legnagyobb szükség. Az univerzum azért hozott el minket mindannyiótokhoz, akik ezeket az adásokat kapjátok, mert az univerzum látta, hogy szükség van rátok, és hogy a mi részünkről is megvan a vágy, hogy ezt a szükségletet kielégítsük. Bízhattok az univerzális erőkben, különösen, ha a spirituális növekedésetekről és fejlődésetekről van szó. Amikor spirituálisan növekedni akarsz, még ha csak magadnak akarod is, ez a vágy akkor is segít mindenkinek a létezésben. Ezért az univerzum megszervezi ezt, nagyon kis erőfeszítéssel, sőt néha erőfeszítés nélkül, a te részedről.


Most azért mondjuk ezt el nektek, mert szeretnénk biztosítani azokat, akik azt gondolják, hogy esetleg nem a helyes úton járnak, hogy igenis jó úton járnak. Biztosítani akarjuk azokat is, akik szeretnének bizonyos spirituális ajándékokra szert tenni, hogy meg fogjátok kapni őket, és azért fogjátok ezeket az ajándékokat megkapni, mert az egész emberiség megsegítésére fogjátok használni őket. Az emberiségnek minden segítségre szüksége van, különösen történelmetek ezen időszakában. És így mindannyian gondot viseltek spirituálisan, és még azok is, akiket nem érdekel a spiritualitás, megtapasztalják majd azokat a tapasztalatokat, amelyek segítenek nekik a felébredésben. Tehát nem kell aggódnotok a szeretteitek miatt, akik nem ébredtek fel, és nem kell aggódnotok amiatt sem, hogy mikor lesznek áttörés típusú élményeitek spirituálisan.


Mindez azért történik, mert meg kell történnie, mert az emberiséget szolgálja, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. És ugyanígy, amikor imát mondasz mindenkiért, amikor a földi békéért meditálsz, vagy amikor látod azokat, akiket elnyomnak, és azt kívánod, hogy szabadok legyenek, akkor az egész univerzum és sok olyan lény és kollektíva támogatását élvezed, akik ebben az univerzumban működnek.


A számokban rejlik az erő, és a számotok, akik ébren vagytok, napról napra növekszik, és hamarosan hatalmas növekedést fogtok látni a Földön a felébredt lelkek számában, és érezni fogjátok a különbséget azokon az embereken, akikkel találkoztok. És ami még fontosabb, érezni fogjátok a különbséget a levegőben. Észre fogjátok venni, hogy minden energia változik és változik a jobb irányba, mert az idő most jött el. Idáig eljutottatok, és a kollektív tudatosságotok megváltozásának küszöbén álltok. Senki és semmi nem állíthatja meg ezt, és azok közületek, akik már ébren vannak, azért választott