top of page
Keresés

A hatalmad átadása azoknak, akik azt állítják, hogy mindent tudnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Rendkívül érdekeltek vagyunk abban, hogy partnerként, egyenrangú félként dolgozzunk együtt az emberiséggel. Elmondhatnánk nektek, hogy minden helyzetben tudjuk, mi a legjobb nektek, mert itt vagyunk a kilencedik dimenzióban lévő magaslatunkon, és megjártuk a negyedik, ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik dimenziót. De a partnerség azért jobb nektek és nekünk is, mert ti vagytok azok, akik ott a Földön éltek, érzelmeket éreztek, traumatikus eseményeken mentek keresztül, és csak a túlélésért kell dolgoznotok. Ti vagytok azok, akik tudják, hogy milyen az emberi tapasztalat a Föld bolygón ebben az időben.


Ezért ne adjátok át a hatalmatokat nekünk vagy bárki másnak, aki azt mondja nektek, hogy minden válasz megvan számotokra, mint egyén számára, vagy hogy ők tudják, mi a legjobb az egész emberiség számára. Azért találkozunk oly sokatokkal az asztrálsíkon, amikor alszotok, mert szükségünk van a segítségetekre annak meghatározásában, hogy milyen segítséget nyújtsunk nektek, és még mindig nem vagyunk mindig száz százalékig biztosak abban, hogy amit felajánlunk nektek, az működni fog, vagy hogy az titeket szolgál. És ezt azért mondjuk el nektek, mert mindig erőt akarunk adni nektek.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ti vagytok azok, akik a legtöbb információval és tapasztalattal rendelkeztek, és ezért mondjuk nektek folyamatosan, hogy ti vagytok azok, akik az emberiséget az ötödik dimenzióba vezetitek. Azoknak közületek, akik rezonálnak az imént elmondottakkal, különösen óvatosnak kell lenniük, hogy ne adják át a hatalmukat olyasvalakinek, aki azt mondja, hogy tudja, mi a helyes számotokra vagy az egész emberiség számára. Ne feledjétek, hogy mindannyian együtt vagytok ebben, és bárki bármit is mond, nem tudja az összes választ. Senki sem tudja mindezt, és nektek kollektíven kell kitalálnotok. Ne feledjétek, hogy mindenki tévedhető, és tévedhet abban, amit kap.


És bízzatok magatokban. Bízzatok az ösztöneitekben, az intuíciótokban, az impulzusokban, amelyeket kaptok. Ne kérdezzétek meg mástól, hogy mit jelent számotokra az a jel vagy szimbólum, mert nálatok jobban senki sem tudja, hogy mit jelent. A valóságotok száz százalékát ti teremtitek, ezért tettétek elétek azt a jelet vagy szimbólumot, mert tudtátok, hogyan értelmezitek. Arra bátorítunk benneteket, hogy engedjétek el azt a gondolatot, hogy bárkit is magatok fölé vagy magatok alá helyezzetek, és ismerjétek fel, hogy mindannyian a legjobbat teszitek, amit tudtok, tekintettel azokra a traumákra, amelyeket magatokkal cipeltek.


És továbbra is tartsátok meg ezt a szándékot, miközben elalszotok, hogy meglátogassatok minket és a hozzánk hasonlókat az asztrálsíkon, és közösen teszünk előrelépéseket. De ez az utazás mindig az utazásról fog szólni, és nem csak arról, hogy elérjük a célt. Emlékezzetek erre, és boldog életet élhettek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

ความคิดเห็น


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page