top of page
Keresés

A harmadik szemed megnyílása

A harmadik szemed megnyitása ∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Nagyon szeretnénk tanúi lenni annak, hogy mindannyian nagyobb hozzáférést kaptok tisztánlátó képességeitekhez, ESP-itekhez, hatodik érzéketekhez. Tudjuk, hogy néhányan közületek úgy jöttek ide, hogy ezek az adottságok és képességek be voltak kapcsolva, mások pedig azóta fejlesztették ezeket az adottságokat, amióta felébredtek. De még mindig nagyon sokan vannak, akiknek meg kell ragadniuk ezeket az erőket, és ne tévedjetek, ezek valóban erősebbé teszik az embert.


Aki tisztánlátó, az olyan dolgokat érzékelhet, amiket mások nem, ami elsőre átoknak tűnhet sokak számára, akik rendelkeznek ezzel az erővel, de ők az úttörők. Ők azok, akik úgy döntöttek, hogy hamarabb fejlesztik ki ezeket a képességeket, mint a legtöbben, hogy képesek legyenek megmutatni mindannyiótoknak az utat, hogy jobban irányíthassátok a képességeteket.


És most azt látjuk, hogy egyre több ember kapja meg a fejlesztéseket, az aktiválásokat és a behangolásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy nagyon tágra nyitott harmadik szemmel rendelkezzenek. Sokaknak ez nem azért van, mert bármit is tettek. Egyszerűen csak itt az ideje, hogy több ember felébredjen, és ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy felébredjenek azok, akik eddig aludtak. És így, sok ember harmadik szemének megnyitása az, ami ezekben a következő hónapokban fog megtörténni. A tömeges ébredések, amelyeket már megtapasztaltatok a világotokban, csak a kezdet, és szükség van még többre.


Néhányan közületek, akik most kapjátok ezt az adást, tökéletesek lesztek arra, hogy segítsetek embertársaitoknak, akiknek újonnan megnyílt a harmadik szemük. És ti válaszolni fogtok a hívásra, mert már olyan régóta akartok szolgálni, és az is öröm, hogy van egy adottságotok, és aztán látni, ahogy valaki más is kifejleszti az ő adottságát. Ez ad nektek valamit, amiről beszélhettek. Ad valamit, amihez kapcsolódhattok, és ez is valami, amire az emberiségnek szüksége van ebben az időben. Szükségetek van arra, hogy jobban összekapcsolódjatok egymással, mert azok, akik arra törekszenek, hogy szétválasszanak benneteket, továbbra is különböző módokon terjesztik elő ezt a napirendet.


De senki sem állíthatja meg az embert abban, hogy felébredjen, és ezek a harmadik szem megnyílások, a tisztánlátó képességek aktiválódása már régóta tart. Sokak számára ez egy újbóli felébredés, egy újbóli megnyílás lesz, mivel gyermekkorukban rendelkeztek ezzel a képességgel, majd valamilyen oknál fogva elvesztették. Sokan vannak. De semmi sem állíthatja meg az energiák lavináját, ami ebben az időben érkezik, hogy támogasson sokakat a harmadik szemük megnyitásában és felébredésében.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page