top of page
Keresés

A harmadik szemed megnyílása

A harmadik szemed megnyitása ∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Nagyon szeretnénk tanúi lenni annak, hogy mindannyian nagyobb hozzáférést kaptok tisztánlátó képességeitekhez, ESP-itekhez, hatodik érzéketekhez. Tudjuk, hogy néhányan közületek úgy jöttek ide, hogy ezek az adottságok és képességek be voltak kapcsolva, mások pedig azóta fejlesztették ezeket az adottságokat, amióta felébredtek. De még mindig nagyon sokan vannak, akiknek meg kell ragadniuk ezeket az erőket, és ne tévedjetek, ezek valóban erősebbé teszik az embert.


Aki tisztánlátó, az olyan dolgokat érzékelhet, amiket mások nem, ami elsőre átoknak tűnhet sokak számára, akik rendelkeznek ezzel az erővel, de ők az úttörők. Ők azok, akik úgy döntöttek, hogy hamarabb fejlesztik ki ezeket a képességeket, mint a legtöbben, hogy képesek legyenek megmutatni mindannyiótoknak az utat, hogy jobban irányíthassátok a képességeteket.


És most azt látjuk, hogy egyre több ember kapja meg a fejlesztéseket, az aktiválásokat és a behangolásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy nagyon tágra nyitott harmadik szemmel rendelkezzenek. Sokaknak ez nem azért van, mert bármit is tettek. Egyszerűen csak itt az ideje, hogy több ember felébredjen, és ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy felébredjenek azok, akik eddig aludtak. És így, sok ember harmadik szemének megnyitása az, ami ezekben a következő hónapokban fog megtörténni. A tömeges ébredések, amelyeket már megtapasztaltatok a világotokban, csak a kezdet, és szükség van még többre.