top of page
Keresés

A harc Oroszország és Ukrajna között

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy figyeljük a fejlődéseteket és a felemelkedéseteket, mert a növekedésetek a mi szemszögünkből nagyon könnyen mérhető, és amikor látjuk és érezzük a fejlődéseteket, az örömet okoz nekünk. A pozitívumot nézzük, amikor az emberiségre nézünk. Igyekszünk ráhangolódni a sikereitekre, azokra a módokra, amelyekkel jobban teljesítetek. Nem hagyjuk figyelmen kívül a többit, hanem inkább úgy látjuk az emberiségnek azokat a más aspektusait, mint akik éppen felzárkóznak hozzátok, azokhoz, akik bizonyítják, hogy fejlődnek és felemelkednek ott a Földön.


Tudjuk, hogy az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktusra most aggodalommal és félelemmel tekinteni senkinek sem jó, de azt is tudjuk, hogy nagyon sok ember van a Földön, aki együttérzéssel és szeretettel tekint erre a harcra, és aki gyógyulást kínál minden érintett lénynek. Tudjuk, hogy amikor tudatára ébredsz a háborúnak, a bombázásoknak, a lövöldözéseknek, a szegénységnek, a természeti katasztrófáknak és mindenféle igazságtalanságnak, akkor együttérzőbbé válsz, és keresed, hogyan tudsz segíteni. Ez a spirituális fejlődésetek jele, és erre van most szükség a Földön, és erre volt mindig is szükség.


Ezért meghívunk mindenkit, aki ébren van, és aki tudja, hogy azért van, hogy segítsen, hogy küldje szeretetét, gyógyulását, együttérzését, és hogy tartson teret azoknak a