top of page
Keresés

A haladás, amit a felébredt kollektívaként értek el

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon izgatottan látjuk, hogy oly sokan megtaláltátok az utatokat, a valódi hivatásotokat, és azt is látjuk, hogy oly sokan közületek, akik felfedezték, hogy mi a dolguk, most ennek a tudásnak megfelelően cselekszenek. Szeretünk tanúi lenni annak, hogy bármelyikőtök összhangban van valódi énjével. Ahogy aktiváljátok önmagatok azon aspektusait, akik tudják, hogyan tegyék azt, amit tenni akarnak, úgy növekszik az önbizalmatok, és nagyobb valószínűséggel fogtok cselekedni ihletett ötleteitek szerint. Óriási előrelépést értek el ezen a téren, mint Felébredt Kollektíva. Az utóbbi időben annyi energiát mozgattatok át, és eltereltétek a figyelmeteket a politikáról, a vírusról, az összeesküvés-elméletekről és minden másról, ami visszatartott benneteket attól, hogy megtudjátok, mi a valódi küldetésetek ott a Földön.


És szuverénné váltatok. Aktiváltátok lemúriai éneteket, atlantiszi éneteket, egyiptomi éneteket. Aktiváltátok a belső papot, papnőt, sámánt, varázslót, boszorkányt és orákulumot. Azzá az énetekké váltatok, amivé embertársaitok számára válni akartatok, és ez meg is látszik rajtatok. Ti, mint a Felébredt Kollektíva, az emberi kollektíva számára mozgatjátok a tűt azáltal, hogy magabiztosan, bizonyossággal, a segítés és gyógyítás vágyával léptek bele ezekbe a szerepekbe. Azért vagytok ott, hogy vezessetek és irányítsatok; azért vagytok ott, hogy segítsetek gyógyítani; azért vagytok ott, hogy szeressetek és megbocsássatok. És mint empatikus lények, azért vagytok ott, hogy tudjátok, az együttérzés az út.


És miközben az ötödik dimenzióba vezetitek embertársaitokat, ne feledjétek, hogy időbe telt, amíg oda jutottatok, ahol most vagytok. És bár azoknak, akik nemrég ébredtek fel, nem fog olyan sokáig tartani, hogy eljussanak oda, ahol ti vagytok, ők még mindig egy utazáson vannak. Végül is ez is egy utazás. Ez egy maraton és nem egy sprint. Az embertársaitokkal szembeni türelmetek hatalmas osztalékot fog hozni. Soha nem szabad megkérdőjelezni a képességeteket, hogy vezetni tudjátok őket, és ha azon kapjátok magatokat, hogy megkérdőjelezitek, hogy megvan-e bennetek, ami