top of page
Keresés

A gondolataid... hozzád tartoznak?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon is képesek vagyunk elengedni azt, amiről úgy érezzük, hogy már nem szolgál minket. Voltak olyan perspektíváink, eszméink és gondolataink, amelyeket evolúciónk bizonyos pontjain el kellett engednünk, mert éreztük, hogy mennyire visszatartanak és nyomasztanak bennünket. Megértjük, hogy a környezet, amiben ott vagytok a Földön, elég sokszor megköveteli ezt tőletek, és csak azt szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy nem a ti hibátok, ha egy olyan gondolatot gondoltok, ami nehéz, nyugtalanító vagy akár zavaró számotokra. Beleszülettetek abba a rendszerbe, ahol ezek a gondolatok és gondolatformák, ezek a gondolatmenetek és gondolatfolyamok már az érkezésetek előtt is léteztek.


Ha egy csecsemő egy olyan szobába születne, ahol az emberek dohányoznak, nem hibáztatnátok a csecsemőt, amiért belélegezte a passzív dohányzást, és mégis gyakran rosszul érzitek magatokat a gondolataitok miatt, de a gondolataitok nem a fejetekből származnak. Az agyatok felfogja és értelmezi azt az energiát, ami az adott gondolatot jelenti, és tudatosítjátok azt a tudatosságotokban, majd el kell döntenetek, hogy azt a gondolatot tovább akarjátok-e gondolni, hogy tovább akarjátok-e folytatni ezt a gondolatmenetet, vagy pedig nem érzitek teljesen helyesnek, és el akarjátok engedni. Ezeket a döntéseket újra és újra meg kell hoznotok ott a Földön, azon energiák miatt, amelyek jelen voltak, amikor megszülettetek, és amelyek most is jelen vannak, és mi csak azt szeretnénk mondani mindannyiótoknak, hogy soha nem volt könnyebb, mint most, hogy megváltoztassátok a gondolataitokat.


Soha nem volt könnyebb, mint most itt a Földön, hogy olyan gondolatokra hangolódjatok, amelyek sokkal nagyobb mértékben szolgálnak titeket és az emberiséget, mint azok, amelyek eddig jelen voltak, mint amiket eddig gondoltatok és továbbra is gondoltok. A tudatosság a kulcs, mert ha tudatában vagytok a gondolataitoknak, akkor el tudjátok engedni őket, és ha egyszer elengedtek egy alacsonyabb rezg