top of page
Keresés

A gondolataid... hozzád tartoznak?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon is képesek vagyunk elengedni azt, amiről úgy érezzük, hogy már nem szolgál minket. Voltak olyan perspektíváink, eszméink és gondolataink, amelyeket evolúciónk bizonyos pontjain el kellett engednünk, mert éreztük, hogy mennyire visszatartanak és nyomasztanak bennünket. Megértjük, hogy a környezet, amiben ott vagytok a Földön, elég sokszor megköveteli ezt tőletek, és csak azt szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy nem a ti hibátok, ha egy olyan gondolatot gondoltok, ami nehéz, nyugtalanító vagy akár zavaró számotokra. Beleszülettetek abba a rendszerbe, ahol ezek a gondolatok és gondolatformák, ezek a gondolatmenetek és gondolatfolyamok már az érkezésetek előtt is léteztek.


Ha egy csecsemő egy olyan szobába születne, ahol az emberek dohányoznak, nem hibáztatnátok a csecsemőt, amiért belélegezte a passzív dohányzást, és mégis gyakran rosszul érzitek magatokat a gondolataitok miatt, de a gondolataitok nem a fejetekből származnak. Az agyatok felfogja és értelmezi azt az energiát, ami az adott gondolatot jelenti, és tudatosítjátok azt a tudatosságotokban, majd el kell döntenetek, hogy azt a gondolatot tovább akarjátok-e gondolni, hogy tovább akarjátok-e folytatni ezt a gondolatmenetet, vagy pedig nem érzitek teljesen helyesnek, és el akarjátok engedni. Ezeket a döntéseket újra és újra meg kell hoznotok ott a Földön, azon energiák miatt, amelyek jelen voltak, amikor megszülettetek, és amelyek most is jelen vannak, és mi csak azt szeretnénk mondani mindannyiótoknak, hogy soha nem volt könnyebb, mint most, hogy megváltoztassátok a gondolataitokat.


Soha nem volt könnyebb, mint most itt a Földön, hogy olyan gondolatokra hangolódjatok, amelyek sokkal nagyobb mértékben szolgálnak titeket és az emberiséget, mint azok, amelyek eddig jelen voltak, mint amiket eddig gondoltatok és továbbra is gondoltok. A tudatosság a kulcs, mert ha tudatában vagytok a gondolataitoknak, akkor el tudjátok engedni őket, és ha egyszer elengedtek egy alacsonyabb rezgésű gondolatot, akkor hozzáférhettek ahhoz a rezgéshez, ami bennetek létezik, ami eredetileg hozzátok vonzotta azt a gondolatot. Nem véletlenszerűen jönnek hozzátok, de természetesen bizonyos emberek körében születtetek, és ezek az emberek gondolatokat gondoltak, és ezeket a gondolatokat könnyebbé vált számotokra befogadni, lefordítani és sajátotokként gondolni rájuk.


De aztán egy bizonyos ponton remélhetőleg rájössz, hogy van választásod, és hogy nem kell azt választanod, hogy úgy gondolkodj, mint azok, akik felneveltek. Másképp is gondolkodhatsz, és keresheted azt, ami a te nézőpontod és az egész emberi kollektíva szempontjából, amelynek része vagy, előrelépés. Most van itt az ideje, hogy odafigyeljetek arra, hogy mit gondoltok, hogy továbbra is ezeket a gondolatokat akarjátok-e gondolni, és aztán elég tudatosak legyetek ahhoz, hogy elengedjétek ezeket a gondolatokat, ez az, amit mindenképpen ajánlunk.


Engedjétek el őket, és érezzétek, mi van mögöttük. Érezzétek a rezgést; lélegezzetek bele. Ha ez nem egy jó érzésű rezgés, engedjétek el a tudatos tudatosságon keresztül, hogy milyen érzés, és így jobb helyzetbe hozhatjátok magatokat, hogy olyan gondolatokhoz férjetek hozzá, amelyek jobbnak érződnek számotokra, olyan gondolatokhoz, amelyek eredendően jobbak, mert magasabb frekvencián rezegnek, és ez egy egyszerű módja annak, hogy megváltoztassátok az életeteket és a világotokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page