top of page
Keresés

A Forrás akarata

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Átadjuk akaratunkat, átadjuk magunkat és vágyainkat az egyetemes tudatossági váltásnak, amit mindannyian együtt élünk át. Más szavakkal, átadtuk magunkat a Forrás akaratának, és mivel ott vagyunk, ahol vagyunk, úgy találtuk, hogy a Forrás akarata még jobban megfelel nekünk, mintha saját programjaink lennének, amelyeket teljesíteni és megvalósítani szeretnénk.


Észrevettük, hogy a Forrás akarata tökéletesen összhangban van a vágyainkkal, és néha azt vesszük észre, hogy a Forrás akarata olyasmihez vezet minket, amiről nem is tudtuk, hogy vágyunk rá, de amikor megérkezünk a célhoz, biztosan felismerjük, hogy az előttünk lévő teremtés a miénk. Ez arra sarkall bennünket, hogy felismerjük, hogy minden olyan elképzelés, bármilyen elgondolás, hogy a Forrástól különállóak vagyunk, vagy "csak" a Forrás egy aspektusa, tiszta kitaláció. Ez fantázia; csak annak a képzeletében valóságos, aki azt feltételezi, hogy nem ő a Forrás, állandóan.


Tehát igen, ha azt mondjátok, hogy átadjátok magatokat a Forrás akaratának, az lehet, hogy egy csapás az egótokra. Az egótok végül is arra lett tervezve, hogy megadja nektek azt a tapasztalatot, hogy elkülönültök a Forrástól és mindenki mástól is. Tehát nem várhatjátok el, hogy az egótok nagyon örüljön annak a vágynak, hogy a Forrás akaratával áramoljatok. Amint felismeritek, hogy ti vagytok a Forrás, ez sokkal könnyebbé válik, mert akkor tudjátok, hogy a Forrás akarata a ti akaratotok. Ez a ti akaratotok a tudatosság legmagasabb szintjén, amit csak birtokolhattok.


Azért vagytok ott, hogy segítsétek a tudatosság váltását, ahogyan azt ti magatok is megtapasztaljátok, és ez egy hatalmas cél az életben. Ez valójában a Forrás legmélyebb vágyának a teljesítése, és mi csak azt akarjuk, hogy érezzétek ezt az összehangolódást, hogy tudjátok, hogy az ötödik dimenzióba vezető út a befogadás útja. A legnagyobb részetek befogad titeket a folyamatba, ahogyan ti is befogadjátok a legnagyobb részeteket a folyamatba.


Az, hogy ez egy tudatos evolúció és egy tudatos utazás legyen, mindig is a cél volt számotokra, mint a felébredt kollektíva tagjai számára, és azzal, hogy tudatában vagytok annak az igazságnak, hogy ti vagytok a Forrás, sokkal könnyebbé, sokkal jobb érzésűvé és sokkal gyorsabbá teszitek az utazást, mintha mindezt egyedül kellene megtennetek. Engedjétek el magatokat és csatlakozzatok hozzánk az önátadásban, és ígérjük nektek, nem fogtok csalódni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

댓글


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page