top of page
Keresés

A Felsőbb Éneitek egységes kollektívája

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Megkezdtük a folyamat felgyorsítását, hogy eljuttassuk hozzátok azokat az energiákat, amelyek segítenek nektek átalakulni és megismerni magatokat, mint a Felsőbb Énetek egységes kollektíváját. Ez a végső cél az emberiség számára, és ez még akkor is igaz, ha a legtöbb ember nem is tudja, hogy ez egyáltalán olyasmi, amit szeretne, hogy megtörténjen. Az energiák, amelyeket most egyre gyorsabb ütemben hozunk elő, azért vannak, hogy emlékeztessenek benneteket arra, hogy mindenki rajtatok kívül a ti tükörképetek, és hogy van valami, amit a velük kapcsolatos tapasztalataitokból nyerhettek.


Nem kell senkit sem megváltoztatnotok vagy kiiktatnotok az életetekből ahhoz, hogy boldogan éljetek, amíg meg nem haltok. Azt kell megkérdeznetek magatoktól, hogyan tudjátok szeretni önmagatoknak azt az aspektusát, amelyet a másik személy képvisel. Így fogtok a felsőbb énetek egységes kollektívájává válni. Így fogtok hasznot húzni abból a sok milliárd más emberből, akik körülöttetek vannak, akik triggerelnek benneteket, nyomogatják a gombjaitokat, és hisznek az olyan narratívákban, amelyek felzaklatnak benneteket.


Többet kell tennetek, mint együtt élni és tolerálni embertársaitokat; úgy kell látnotok őket, mint magatokat, talán nem ebben az életetekben, de valamelyik inkarnációtokban valamikor. És ha valaki provokál benneteket, akkor valamilyen feloldatlan traumát éltek át, aminek a feloldásában ő segít nektek. Ezért kérlek, engedjétek meg nekik. És azt is, amikor azt látjátok, hogy más emberek azt mondják, hogy "Ezeket az embereket itt másképp kell kezelni, vagy ki kell iktatni, vagy be kell zárni", ne figyeljetek ezekre az emberekre és a retorikájukra. Ne dőljetek be továbbra sem az elkülönítés átverésének.


Nem azért vagytok ott, hogy kiderítsétek, kik a rossz emberek valójában, hogy megállíthassátok őket. Bárki, aki olyan gondolatokkal, szavakkal és tettekkel foglalkozik, amelyek nem tudnak lépést tartani ezekkel az energiákkal, annak nagyon nehéz dolga lesz. És ezért nem kell megvárnotok, hogy letartóztassák és bezárják őket, leleplezve, hogy kik is ők valójában, hogy hasznotok származzon a sötét gondolatok, sötét szavak és sötét cselekedetek létezéséből.


Ha nem tudjátok beismerni, hogy van bennetek sötétség, akkor több munkát kell végeznetek magatokkal, mert ha nem tudjátok beismerni, hogy valami ott van, akkor nem tudjátok magatokhoz ölelni és túllépni rajta. És ez továbbra is arra fog hajtani, hogy a rosszat keressétek - odakint. Láttuk, hogy ez más világokban, sőt más dimenziókban is megtörtént; ez nem működik. Azt is láttuk, hogy az a terv, amit az imént felvázoltunk nektek, minden egyes alkalommal működik. Ezért mondhatjuk azt, amit mondunk, ilyen meggyőződéssel ezen a csatornán keresztül.


Tudjuk, hogy mi működik. Tudjuk, hogy mi fog benneteket az ötödik dimenziós frekvenciatartományba hozni, és tudjuk, hogy készen álltok arra a feladatra, hogy szeressétek a nem szerethetőt és