top of page
Keresés

A felemelkedési rács: Önkéntesekre van szükségünk

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Olyan embereket keresünk, akik hajlandóak velünk együtt dolgozni különböző projektekben. Tudjuk, hogy azok közületek, akik ezeket az adásokat kapják, szintén szívesen dolgoznak velünk, és nagyra értékeljük mindannyiótokat, akik a földi személyzetünk tagjai vagytok. Reméljük, hogy felfogjátok, mennyire fontosak vagytok mindannyian a felemelkedési folyamat szempontjából, és amennyire felnéztek ránk, annyira értékelünk benneteket. Tudjuk, hogy segíthettek nekünk elvetni a megvilágosodás magvait. Tudjuk, hogy mindegyikőtöknek különböző képességei vannak, amelyekhez még hozzá kell férnetek, és tudjuk, hogy valahányszor valamelyikőtök megnyílik nekünk, még több hozzáférést kap.


Azokkal közületek, akik készen állnak arra, hogy megismerjék magukat, mint Forrásenergia Lények, együtt akarunk dolgozni. Azokkal szeretnénk együtt dolgozni, akik megértik, hogy megvan bennetek a teremtés ereje, a gyógyítás ereje és az átalakítás ereje. Tudjuk, hogy az emberiség készen áll egy új energiarácsra, egy olyan rácsra, amely ereje és tisztasága miatt mindannyiótokat az ötödik dimenzióba katapultál. Tudjuk, hogy azok közületek, akik nyitottak és szolgálatra vágynak, lesznek a közvetítők, akik közösen hozzák létre ezt a gyönyörű felemelkedési rácsot.


A rács már építés alatt áll, azonban több önkéntesre van szükségünk. Szükségünk van a hozzátok hasonló egyénekre, akik megnyílnak, hogy befogadják az energiákat, és aztán szükségünk van rátok, hogy kimenjetek és kapcsolódjatok Földanyához, ahogyan azt a legtöbben szeretitek tenni. Automatikusan terjesztitek a felemelkedési energiákat, amikor kapcsolódtok a Földanyával, amikor kimentek az Anyatermészetbe. És amikor megengeditek, hogy ezek az energiák hozzátok és rajtatok keresztül áramoljanak, automatikusan létrehozzátok a felemelkedési rácsot. Mi is ugyanolyan izgatottak vagyunk emiatt, mint ti. Tudjuk, hogy sokan közületek már nagyon régóta vágytok a felemelkedésre, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez a társalkotás a kirakós játék egy hatalmas darabja.