top of page
Keresés

A felemelkedési élményed társ-teremtése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon sok csodálatos kapcsolatot építettünk ki mindannyiótokkal, akik ezeket az adásokat fogadjátok, és másokkal, akik közvetlenül fogadtak minket, és nagyon örülünk, hogy ilyen mértékben megnyíltok előttünk. Most még sok mindent megtehetünk együtt, ahogy itt együttműködünk. A földi emberek és az arkturiaiak közötti kapcsolat ezen a ponton jól megalapozott, és ez olyasvalami, amire építhetünk, ahogy haladunk előre. Mi azt akarjuk, amit ti akartok, és ti azt akarjátok, amit mi akarunk, és ez sokkal könnyebbé teszi a veletek való együttműködést.


Látni akarjuk az emberi kollektív tudatosság kitágulását, és részt akarunk venni a tudatosság egyetemes változásában mindannyiótokkal együtt. Most, a módok, amivel még tovább mehetünk ebben a közös alkotó erőfeszítésben, az az, hogy megkeressük azokat a területeket az emberiségen belül, amelyeknek a legtöbb szeretetre és fényre lenne szükségük, és tudatosságunkat és szándékainkat ezekbe az irányokba irányítjuk. Azokat az embereket és helyeket, akiknek a legnagyobb gyógyulásra és a legmagasabb rezgésű energiákra van szükségük, pontosan azzal akarjuk elárasztani, amit kérnek, még akkor is, ha nem tudatosan kérik.


Sok egyén azt hiszi, hogy egy dologra van szüksége, például egy törvény megváltoztatására, de amire valójában szüksége van,