top of page
Keresés

A felemelkedéshez vezető sokféle utad

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


A felemelkedéshez vezető sokféle utat világítunk meg mindannyiótok számára. Nem csak egy van. Nem lesz egyetlen felemelkedési tapasztalat, mivel az nem szolgálná a Forrás vágyát a tapasztalatok sokféleségére. Ti, mint lelkek, a tapasztalatok sokféleségére vágytok, mert a Forrásenergia kis darabkái vagytok, tehát miért lenne a Forrás más, mint ti, mint az egyes darabkák? Vágytok a tapasztalatok változatosságára, és a Forrás is ezt teszi. Ezért a felemelkedésnek annyi különböző tapasztalata lesz, ahány különböző lény inkarnálódik ebben az időben az egész univerzumban és az egész multiverzumban. Ezért mondjuk, hogy sokféle utat világítunk meg a felemelkedéshez; azért, mert nem csak egy van.


Ti dönthetitek el, hogy melyik utat választjátok, és mi mindig arra bátorítunk benneteket, hogy azt az utat válasszátok, amelyik a legjobb érzés, amelyik a legtöbb lehetőséget kínálja az örömre és a kiterjedésre. És tudjuk, hogy ti is ugyanezt akarjátok magatoknak, de azt is tudjuk, hogy könnyű belesimulni valaki más történetébe, hogy milyen lesz a felemelkedés mindenki számára, vagy a lakosság azon százalékának, amelyik fel fog emelkedni. Szeretnénk, ha elfelejtenétek mindent, amit valaha is mondtak nektek, és ehelyett ráhangolódnátok a saját ideális utatokra, és beleéreznétek abba, hogy milyen érzés. Most, ahogy ezt teszitek, meghívtok másokat, hogy csatlakozzanak hozzátok, de nem kell csatlakozniuk hozzátok az utatokon. Ők is járhatják a saját jó érzésű útjukat a tudatosság magasabb szintjére, mert mindannyian különbözőek vagyunk. Ezért nem kell azt mondanod az embereknek, hogy megtaláltad "az utat", és nem kell megpróbálnod rávenni őket, hogy csatlakozzanak hozzád "az egyetlen és igaz úton".


Ehelyett mindenkinek engedélyt adtok arra, hogy önmaguk legyenek, és az öröm útját követve ti magatok is ezt tegyétek. Most, az út mentén természetesen találkozni fogtok a témákkal, a kérdésekkel, a karmával és a traumával, amiket megtapasztalni jöttetek, hogy el tudjátok engedni az összes negatív energiátokat, az ítélkezéseteket, a félelmeiteket és így tovább, ezek körül a tapasztalatok körül. De ugyanúgy találkozhattok ezekkel a kis kátyúkkal is a számotokra legnagyobb örömötök útján, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ti dönthetitek el, hogy mi az örömötök. Azért vagytok ott, hogy mindent megtapasztaljatok, nem csak a jó dolgokat, hanem az egészet, hogy aztán kiválaszthassátok azt, amit jónak tartotok számotokra, jónak, ami titeket illet, és persze örömteli.


Amikor meghozod ezeket a döntéseket, és továbbra is a meghozott választásodra összpontosítasz, akkor manifesztálod azt a valóságot, megtapasztalod azt az utat, és több örömöt kapsz, mert úgy döntöttél, hogy önmagad leszel, a teljes éned, ahelyett, hogy követnéd azt, amit mindenki más csinál, vagy amit a legtöbb ember úgy gondol, hogy szükséges megtenned vagy részt venned benne, hogy eljuss a tudatosság következő szintjére. Mindössze annyit kell tenned, hogy önmagad vagy és követed az érzéseidet.


Most már természetesen hallottatok az önmagatok szolgálata és a mások szolgálata közötti különbségekről. Nos, tudjátok mit? Amikor örömtelik vagytok, a másoknak való szolgálatotok többet számít. Nagyobb hatást gyakorol azok életére, akiket szolgálni akartok, mint amikor bűntudatból, kötelességből vagy abból az érzésből teszitek, hogy meg kell tennetek azért, hogy önmagatok jobb változata legyetek, amiről mások meséltek nektek. Inspiráljatok másokat azzal, ahogyan az életeteket élitek, és ők is inspirálni fognak másokat, és azok is inspirálni fognak másokat, és így tovább, és így tovább. Ez az öröm útja, és az öröm összes útját megvilágítjuk a nektek szóló üzeneteinkkel és az általunk küldött energiákkal.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page