top of page
Keresés

A felébredt kollektíva jövője

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Már jó ideje izgatottan várjuk, hogy felfedezzük mindannyiótokkal ezt az utat, amelyen most a valóság egy jobb verziója felé tartotok, amely támogat benneteket, mint egyéneket és támogat benneteket, mint lények kollektíváját. Látjuk, hogy azok közületek, akik ébren vannak, megteszik azt a haladást, amit meg kell tenniük ahhoz, hogy az emberi kollektívát ezen az úton vezessék, és ez az önmegerősítés útja. Ti, akiket mi a felébredt kollektívának nevezünk, egyre inkább összejöttök, hogy megosszátok elképzeléseiteket a jövőről, amit magatok és az emberiség többi része számára akartok.


Tudjuk, hogy mindannyian megválaszthatjátok a jövőt, amit megtapasztalhattok, és tudjuk, hogy azok közületek, akik felébredtek, rendszeresen megteszik ezt. Ti teremtitek meg azt a valóságot, amit szívesebben élnétek meg, és most a tudat, hogy olyan sokan vannak, akiknek most valamilyen segítségre van szüksége, ösztönözte a felébredt kollektíva összefogását, hogy ti lehessetek a tanítók, a gyógyítók és a vezetők, akiknek mindig is szántak benneteket ebben az életben. Támogatjátok egymást ebben a törekvésben, és megmutatjátok, hogy nem csak egyféleképpen lehet segíteni más embereknek tudatosságuk felébredésében.


Nem csak egy út, nem csak egy ösvény van, hanem a különböző utak mindegyike találkozni fog, mert ezt az emberi lények kollektívájaként teszitek. És azok közületek, akik felismerik, hogy ti teremtitek a valóságotokat, tudják ezt, és ezért jobban érdekli őket, hogy segítsenek maguknak és másoknak, hogy fenntartsák a magas rezgésszintet, mint az, hogy keressék az egyetlen igaz igazságot az egyetlen kőbe vésett jövővel kapcsolatban.


Azért vagytok ott, hogy megteremtsétek vágyaitok jövőjét, és most jobban, mint valaha, a felébredt kollektíva felismeri, hogy vágyaitok jövője magában foglalja, hogy az egész emberiséget tisztességesen kezeljék, tiszteljék, szabadon élhessen, és követhesse álmait és vágyait, függetlenül attól, hogy azok mik is azok. Látjuk, hogy ezt teszitek minden egyes nap, és tudjuk, hogy bizonyos mértékű lendületet és sokkal több erőt nyertetek, mióta összejöttök és megvitatjátok ezeket az elképzeléseket, tudva, hogy megteremtitek ezeket a tapasztalatokat és meghívtok másokat egy olyan valóságba, ami sokkal jobb és sokkal jobb az egész emberiség számára.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page