top of page
Keresés

A felébredt kollektíva jövője

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Már jó ideje izgatottan várjuk, hogy felfedezzük mindannyiótokkal ezt az utat, amelyen most a valóság egy jobb verziója felé tartotok, amely támogat benneteket, mint egyéneket és támogat benneteket, mint lények kollektíváját. Látjuk, hogy azok közületek, akik ébren vannak, megteszik azt a haladást, amit meg kell tenniük ahhoz, hogy az emberi kollektívát ezen az úton vezessék, és ez az önmegerősítés útja. Ti, akiket mi a felébredt kollektívának nevezünk, egyre inkább összejöttök, hogy megosszátok elképzeléseiteket a jövőről, amit magatok és az emberiség többi része számára akartok.


Tudjuk, hogy mindannyian megválaszthatjátok a jövőt, amit megtapasztalhattok, és tudjuk, hogy azok közületek, akik felébredtek, rendszeresen megteszik ezt. Ti teremtitek meg azt a valóságot, amit szívesebben élnétek meg, és most a tudat, hogy olyan sokan vannak, akiknek most valamilyen segítségre van szüksége, ösztönözte a felébredt kollektíva összefogását, hogy ti lehessetek a tanítók, a gyógyítók és a vezetők, akiknek mindig is szántak benneteket ebben az életben. Támogatjátok egymást ebben a törekvésben, és megmutatjátok, hogy nem csak egyféleképpen lehet segíteni más embereknek tudatosságuk felébredésében.


Nem csak egy út, nem csak egy ösvény van, hanem a különböző utak mindegyike találkozni fog, mert ezt az emberi lények kollektívájaként teszitek. És azok közületek, akik felismerik, hogy ti teremtitek a valóságotokat, tudják ezt, és ezért jobban érdekli őket, hogy segítsenek maguknak és másoknak, hogy fenntartsák a magas rezgésszintet, mint az, hogy keressék az egyetlen igaz igazságot az egyetlen kőbe vésett jövővel kapcsolatban.