top of page
Keresés

A felébredt kollektíva és a felemelkedés energiái

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Egészen biztosak vagyunk abban, hogy azok közületek, akik a felébredt kollektíva részei vagytok, túlléptétek az erre az életre vonatkozó céljaitokat, amelyeket a születésetek előtt tűztetek ki. És ezt azért állíthatjuk teljes bizonyossággal, mert a felemelkedés útján vagytok ebben az életben, és ennél nagyobb teljesítmény nincs is. Mindannyian olyan kemények vagytok magatokkal szemben, azt gondolva, hogy mostanra már többet kellett volna tennetek az életetekben, vagy hogy most azonnal többet kellene tennetek, hogy hozzájáruljatok az emberiség tudatosságának fejlődéséhez. És mi megértjük, hogy miért érezhetitek így.


Olyan a megérzésetek arról, hogy mi jön, ami nagyon különbözik az átlagember szemléletétől azzal kapcsolatban, hogy hová tart az emberiség, és mivel érzitek, hogy milyen óriási a tudatossági váltás, ezért tévesen azt feltételezitek, hogy bizonyára több a teendő. Ha egy gigantikus partit rendeznétek, és az előkészületi feladatok nagy részét magatokra vállalnátok, akkor rohangálnátok, hívogatnátok az embereket, e-maileznétek, sms-eznétek, és gondoskodnátok arról, hogy minden a megfelelő legyen a parti vendégei számára. Rengeteg tennivaló lenne.


És ezért azok közületek, akik megértik, hogy a tudatosságotok megváltoztatása munkával jár, azt gondolják, hogy fizikailag is több dolgot kell tennetek ahhoz, hogy ez megtörténjen. De a munka valójában az érzelmeitek átélése, a dolgok megengedése, hogy úgy legyenek, ahogy vannak, az élet megtapasztalása, és a hozzánk hasonló lényektől és kollektíváktól származó energiák behívása, amelyeket aztán később megkaptok. Nincs sok cselekvés abban, amit az imént leírtunk nektek, de sok kemény munka van benne. Már az is teljesítmény, hogy elkerülöd a kísértést, hogy megnézd, mit írt valaki más egy weboldalon, amiről tudod, hogy rosszul fogod érezni magad, amikor elolvasod.


Bármikor, amikor negatív gondolatokat és érzelmeket tisztítasz, vagy hozzáférsz a múltbeli életed traumáihoz, valóban szükséged van pihenésre és regenerálódásra, hogy felépülj ezekből a nagy kihívást jelentő tapasztalatokból, és mi most nagyon komolyan beszélünk. Amit ti csináltok, az nagy dolog, és a legtöbbje belső. A legtöbb, amit tesztek, nem fog sok dicséretet kapni a külvilágtól, de szükséges, és segítetek abban, hogy az emberiséget és a kollektív tudatosságot új magasságokba emeljétek, hogy mindannyian új tapasztalatokban részesülhessetek.


Beszélünk az elengedésről, az önátadásról és a megbocsátásról, és néha úgy tűnhet, mintha csak dobálóznánk ezekkel a fogalmakkal, de megértjük, milyen nehéz ezeket a gyakorlatba átültetni. És szeretnénk, ha tudnátok, hogy itt az ideje, hogy értékeljétek magatokat azért, amivé váltatok, azért, hogy most a helyes úton vagytok, és azért, hogy továbbra is elfogadjátok a felemelkedés energiáit.