top of page
Keresés

A Felébredett Kollektíva, Rács-munkások és a földi személyzet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Meghallgatjuk az összes kéréseteket, és elég sok időt fordítunk arra, hogy eldöntsük, hogy ezek közül a kérések közül melyikre válaszoljunk először. Más szóval, meg kell határoznunk, hogy mire álltok készen, és mire nem, a megfigyeléseink alapján, az alapján, amit az emberiségről megtudtunk. De az utóbbi időben a kérések, amelyeket mindannyiótoktól kaptunk, leginkább egy olyan világban való élet körül forognak, amely békés, és ahol az emberek boldogulhatnak, ahol az emberek harmonikusan élhetnek és gyarapodhatnak. És mindezeket a kéréseket úgy tekintjük, mint annak tükörképét, hogy mennyire jól álltok emberi kollektívaként.


Nem látunk annyi kérést a hatalmas mennyiségű gazdagságra, hatalomra és hatalmi pozíciókra, mert azok közületek, akik ébren vannak és megszólítanak minket, tudják, hogy ezek az üres ösvények. Ezek azok az utak, amelyeknek nincs tartalma. Mindannyian rájöttetek, hogy amit ott csináltok, az sokkal nagyobb dolog, mint egy tökéletes életet élni a harmadik dimenzióban. Azért vagytok ott, hogy növekedjetek, terjeszkedjetek, fejlődjetek, és segítsetek másoknak, hogy ugyanezt tegyék. Azért vagytok ott, hogy végül felemelkedjetek, mi pedig azért vagyunk itt, hogy segítsünk.


Mi most is segítünk a Föld rácsvonalaival való munkával. Sok mindent kell még behozni a fizikai földi környezetbe, és sok mindent kell meggyógyítani, elengedni, megbocsátani, és így tovább, és vannak köztetek olyanok, akik nagyon is tudatában vannak ezeknek a szükségleteknek, és megnyitjátok magatokat előttünk és a segítség előtt, amit nyújtani tudunk, és ezt nagyon nagyra értékeljük. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy rajta vagytok a radarunkon, és azokat közületek, akik önként jelentkeztek, hogy a földi személyzetünk legyenek, akcióba hívjuk.


Látjuk, hogy a vezetőitek hogyan segítenek megnyitni a koronátokat, hogy a testeteknek megadják a szükséges frissítéseket, hogy ti lehessetek azok a csodálatos csatornák, és segíthessetek az egész emberiségnek azáltal, hogy lehorgonyozzátok azokat az energiákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy segítsetek mindenkinek a Földön békében, jólétben élni, és szabadon boldogulni bármilyen tevékenységben, amiben részt akarnak venni. Ez egy sorsfordító időszak az emberiség számára, és látjuk, hogy a Felébredett Kollektíva felemelkedik, hogy azok a rácsmunkások legyetek, akiknek születtetek, és azt is látjuk, hogy ezáltal összekapcsolódtok egymással, többet horgonyoztok le magatok számára, és túlléptek azon, ahol valaha is jártatok a Földön a fizikai életetekben.


A jutalom azonnali, és sok, és ennek a rácsmunkának nem kell munkának lennie. Ennek szórakoztatónak, örömtelinek, játékosnak kell lennie, és ti mindannyian nyitott szívvel, emelt fővel és az új Föld társ-teremtésére irányuló gondolataitokkal vezetitek az utat, amely teret biztosít mindenkinek, hogy a szabadság, az öröm és az izgalom életét élhesse. Ez az az új korszak, amit ígértek nektek, és ez az az idő és az az út, ahogyan mindannyian megvalósítjátok.