top of page
Keresés

A felébredett és a fel nem ébredettek számára érkező energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Mindig keressük azokat az embereket, akik képesek összehangolódni velünk és energiáinkkal, üzeneteinkkel, mert tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy amit küldünk nektek, az a fizikai birodalomban is leföldelődjön, és minél többen vagytok, akik megnyílnak nekünk és annak, amit kínálunk, annál erőteljesebb lesz az arkturiai perspektíva és energiák hatása. Arra törekszünk, hogy az egész emberiség szolgálatára legyünk, nem csak azok számára, akik kedvelnek minket és hallgatnak minket, vagy olvassák az üzeneteinket. Az egész galaxisnak és az egész univerzumnak akarunk segíteni, függetlenül attól, hogy a lények, akiknek segítünk, tudnak-e rólunk, vagy kedvelnek-e minket. És így, amikor megnézzük a különböző embereket ott a Földön, akikről úgy gondoljuk, hogy készen állnak a váltásra, a változásra és a többre való megnyílásra, akkor úgy kalibráljuk az energiákat, amelyeket küldünk, hogy azokhoz az egyénekhez szóljanak.


Nem érdekel minket, hogy tudják-e, hogy az energiák tőlünk származnak. Nem azt keressük, hogy az emberek imádjanak minket, vagy kövessenek minket vallási értelemben, hanem azt akarjuk, hogy az emberek szeretetet kapjanak, mert ez az, amire az embereknek igazán szükségük van. Azt akarjuk, hogy az emberek támogatást kapjanak, mert mindannyiótoknak erre van igazán szüksége. Azt akarjuk, hogy a csakráitok összehangolódjanak, hogy földeltek, nyugodtak és nyitottak legyetek arra, ami a legjobban szolgál benneteket. Azt akarjuk, hogy az emberek ráébredjenek arra az igazságra, hogy kik is ők valójában, mint Forrásenergia Lények, és ezért igyekszünk minél több embert elérni. Továbbra is ezt fogjuk tenni, mert az emberi lény számára nagyon természetes, hogy felébredjen, és mi segíthetünk megkönnyíteni ezt a folyamatot, hogy az embereket egy bizonyos irányba lökjük.


De ami ott a Földön történik, az elkerülhetetlen. Csak eljött az ideje, hogy mindannyian továbblépjetek új és más tapasztalatok felé. Azok, amelyek már olyan régóta rendelkezésetekre állnak ott a Földön, kezdenek elhasználódni, elöregedni és hatástalanná válni. Ahhoz, hogy az emberek haza akarjanak térni a Forráshoz, bátorítani kell őket, hogy legyenek szívközpontúak, mert ott van a legnagyobb hozzáférésetek a bennetek lévő Forrás érzéséhez. Ezért bátorítjuk még azokat is, akik már fogadnak minket, hogy hagyják abba a próbálkozást, hogy mindent kitaláljanak.


Nem kell tudnotok mindent, ami a világban történik ahhoz, hogy ébren legyetek. Megvan a saját életetek, és az életetekben lévő emberek, akiket szeretnetek kell, akiknek meg kell bocsátanotok, és akik iránt együttérzéssel kell viseltetnetek, és az energiák, amelyeket most kibocsátunk, arra szolgálnak, hogy segítsenek azoknak, akik ezt az adást fogadják, hogy szívközpontúbbak legyenek. És az energiák segíteni fognak azoknak is, akik még nem ébredtek fel, hogy érezzék azokat az energiákat, amelyek a saját lényükön belül elérhetőek számukra.


Végtelen és örök lények vagytok, és ez azt jelenti, hogy bennetek van a végtelenség és az örökkévalóság. Minden emberi lényben még annyi minden felfedeznivaló van, és mi folyamatosan arra fogjuk bátorítani az embereket, hogy az utazás befelé vezető út legyen, mert a fizikai világban zajló utazásról mindig gondoskodni fogunk, de ezt megtehetitek a földön, a szívközpontból, vagy a sötétben botorkálva, gazembereket és összeesküvéseket keresve. Azok közületek, akik rendszeresen fogadnak minket, tudják, hogy mi nem erről szólunk, és azt is tudják, hogy amikor fogadnak minket, érzik a bennük lévő frissítéseket, és érzik, ahogy az energiájuk megváltozik, és ez az, amit mi most minden embernek felaj